GP Teruelu – V Aragonii vyhrál Morbidelli, Mir zůstává lídrem MotoGP

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
realkosmen (1450) napsal 27.10.2020 v 12:18+2

IvanDvoutakťák (3495) napsal 25.10.2020 v 22:30

Přidávám pozdější úvahu. Zatím oba kluci nemají hvězdné manýry a jako tým fungují. Navíc Rins ví že má formu ale že není uplně v boji o titul ale může svým tempem hodně pomoci Mirovi k titulu

realkosmen (1450) napsal 27.10.2020 v 12:16+2

Capan : A je po slušné diskuzi a může za to zrovna "jeden" antižlutý multiprofilový mravokárce.

Takže vidíš, když nebudeš psát vůbec, bude to tu fajn

Romanko (1204) napsal 27.10.2020 v 11:47

Ono Rabat měl všechno vydřené. Neskutečná množství najezděných kol na patřičné motorce v Moto3 a pak hl. v Moto2. Jenže to v MotoGP nelze a tak nebyly ani výsledky. Koupil si sice dvě Hondy RC213V-S na trénování, ale motorka MotoGP je dost jiná. Ducati by ho ráda viděla v SBK a zde by mohl trénovat do aleluja, protože sériová V4R se slickama je závodnímu SBK dost blízko. Třeba by něco mohl dokázat. Kdoví jak to bude.

Capan (190) napsal 26.10.2020 v 21:37-1

"BlackDevil (200) napsal 25.10.2020 v 14:13+8
A jinak jako je to tu docela fajn bez té Haterské sebranky z východu.
Asi jim tam i net dostal kovid Pomalu jako pred xx lety kdy ta diskuze byla skoro jen k věci, celkem férová a za to že má nekdo oblíbené jezdce se málem nezabíjelo...
Tady je vidět jak ty lidi zajímá Moto sport... nejede Rosi, nemají o čem, tak tam nekde po louce honí ovce"

Tak uvediem vás,žltá,extrémistická svoloč zo západu(nie tí normálni žltí), do obrazu:
V prvom rade,to tu nejakému tupcovi vadilo,že je to fajn,tak to musel rozdúchať .
1. Rossi nejazdí,takže žltí modlári nepíšu trápne výhovorky na ospravedlnenie jeho
neschopnosti=niet na čo reagovať
2.Marc nejazdí,takže žltí modlári ho nehejtujú=niet na čo reagovať
3. Alex M. jazdí na nováčika pekne,takže žltí modlári ho nehejtujú=niet na čo reagovať
4. tatka Marqueza v TV nedávali,takže žltí modlári ho nehejtujú=niet na čo reagovať.
Takže vidíte,pokiaľ sa budete správať slušne,bude to tu docela fajn.

Romanko (1204) napsal 26.10.2020 v 18:54+1

Tak Valeho brácha (LM) je definitivně u Avintie. Rabat se může jít klouzat. A jako bonus dostala Avintie od DORNY ještě druhé startovní místo v Moto3 a tam pojede Antoneli, který je též z Akademie VR46, přičemž ho bude Valeho tým SKY46 podporovat poskytnutím závodní KTMky vč. ND. No a zasvěcené jazyky tvrdí, že po sezóně 2021 převezme Vale tým Avintie v MotoGP, aby zde mohl umísťovat talenty z akademie, kteří už jezdí v Moto2. Tak uvidíme. Jo a bude PB jezdit Duc 2019.

PinkPanther (844) napsal 26.10.2020 v 17:54

Tak Andrea Iannone prý stopka na 4 roky ( před chvílí ve zprávách v telce ).
Takže šlus

neznamyScooterD (1088) napsal 26.10.2020 v 07:40+2

velká škoda že Morbimu klekla yama v Jerezu, byl by ve hře. Nicméně to zlepšení v závodě na stejné trati za stejných podmínek o ca 13 sekund je brut I KTMky ca 10sec rychleji

IvanDvoutakťák (5060) napsal 25.10.2020 v 22:30+3

Potěšila mně výborná komunikace Mirovy crew během závodu,
no a samozřejmě z toho vyplývající taktika Mira .
Když se mu zezadu začal přibližovat Markéz, tak mohl včas předjet
Zarca - aby nebyl pro Alexe první "obětí" ... "Vypořádání" se Zarcem
Alexe skutečně zdrželo ... , a zvětšil se jeho odstup za Joanem . Poté
s Alexem znovu za zády zajel Joan svoje maximum a Alex ve snaze
dostat se s ním znovu do kontaktu spadl ...

realkosmen (1450) napsal 25.10.2020 v 20:40+5

Moto3: Nebudu moc hodnotit ostatní, jelikož hlavním důvodem mé pozornosti k této kategorii je náš jezdec. Jinak Masia je kanón a dnes jsem si všimnul kde zas je Antoneli. Tomu klukovi jsem to přál a jistou dobu mi přišel jako hodně nebezpečný soupeř, ale od jisté chvíle se muselo něco dramaticky zlomit a ten kluk se jen trápí, což mě mrzí. Filda, od Q si polepšil, nebýt pádu 2 jezdů ke konci urval by bod. Jen mi ten bod nepřijde adekvátní ani k týmu ani k tomu na co se cítí/tvrdí. Arbolino překvapivě taky propad, jak kdyby klukům ze snipers umřelo najednou pár koníků. Nemyslím si že Filip nějak výrazně překvapí do konce sezóny, ale přál bych si to. Snad by ho to nakoplo....
MotoGP: Mohl bych být šťastnější snad jen kdyby Nakagami urval to první místo. Kluk to přepálil a po 4 zatáčkách byl mimo ze hry. Holt musí startovat častěji ze předních řad aby si na ten tlak zvyknul. Rins se snažil co mohl ale Morbideli byl dnes skvělý a byl k neporažení. Krásný výkon. A Mir.....Mir..., ten mě nas***. V tom dobrém smyslu ale říkal jsem si jak od 2. poloviny to bude pomalinku stahovat a ten prevít se po 2 zatáčkách dostane na 6. místo, po pár kolech na třetí a pak už to byla sterilní nuda. Kluk jede hlavou, čistě, konzistentně, když vidí šanci tak dravě. Za mě myšlení budoucího šampioná. Viňalese opět Suzuki smázli a tomu klukovi se musí už o té světlemodré mršcei i zdát. Nechci se do něj neustále trefovat. Jeho volbu chápu, mladý a smlouvu k tovární Yamaze která byla v té době na vrcholu. Zřejmě jak on tak i Yamaha si od této spolupráce slibovali víc. Alex M jel skvěle ale potvrdil můj předpoklad že jeden skvělý závod z něj adepta na titul hned tak nedělá. Ale i tak sympatický výkon o to víc že se stalo v boji o lepší pozice i jakým stylem bojuje. To chudák Miller říct nemůže a byl pro mě tím největším překvapení závodu, neboť jsem myslel že svého popravčího umlátí bumerangem, on ho jen poplácá po zádech. Od cholerika nevídaný výkon. Ducati jinak za mě celkem trága, krize pokračuje a v továrním týmu musí být něco hodně špatně....

jendazeleny (432) napsal 25.10.2020 v 20:13+1

Dneska je to fajn! Žádné napadání a ani hádky! I doknce respekt k jiným názorům....

kateem (3) napsal 25.10.2020 v 19:30+3

Myslím si že Mir,pokud bude mít solidní bodovej náskok,si schovává nejvyšší stupínek do posledního závodu. Teď prostě sbírá body a při tom se na jeho jízdu dá i koukat

vakuz (932) napsal 25.10.2020 v 18:55+2

Dnes několika z nás se zejména moto2 nelíbila čí spíše nás nudila.Já to přímo vypnul.Motogp dnes taky ne tak atraktivn, jako řekněme jindy.Je to vše o tom nebo hodně o tom, kde na gridu budou stát Suzuki.Proč, protože když obě stojí řekněme na 11 a 12 místě tak je díky jejich schopnostem zacházet s gumami tak jak zachází, zaručeno minimálné 15 předjížděcích manévrů čímž se posouvají v před a většinou nikdo ani po řekněme 20 odjetých kolech nedokáže říci, kam až to dotáhnout, což je to,co mne baví, předjíždění je pro mne něco jako góly v jiných sportech.Čím více jich je, tím více mne to baví.Po včerejší Q2, kde Rins stál na 3.místě jsem si říkal, dobrý výkon pro něj,ale pro mne méně zábavy, tak alespoň ten Mir, jenže ten měl takový start, že snad po 2 zatáčkách byl 5.? Ano AM byl zajímavý, ale spadl a navíc v ten moment si myslím, že další předjetí bylo celkem nejisté.Já nepatřím ke skalním příznivcům žádné značky.Já chci vidět šou ! Start cíl mně vůbec nebere.Ano uznávám, že borec musí jet skvěle, aby tam sekal jedno rychlé kolo za druhým a ano rozumím tomu, že jede hranu, ale není to pro mne atraktivní.Dokážu to ocenit,ale nebaví mne to.Fotbalovou terminologií dnes tak 2:1, já chci vidět 17:16 a nejistý výsledek až do konce.To mne baví !

Motolapka (109) napsal 25.10.2020 v 18:46+3

Škoda Marqueze, bylo by fajn vidět, zda by dokázal stáhnout Mira. Mir navýšil náskok na Fabia, takže paráda. A Millerovi palec nahoru za to, jak se po pádu zachoval k Binderovi. Těším se na Valencii!

carloscarlosmolina (277) napsal 25.10.2020 v 18:38+4

Nemůžu být po dnešku spokojenější i když závod nebyl nějak dramatický, Franco podruhé předvedl takový ten "Lorenzovský " způsob vítězství a Alexe nepustil během závodu ani k jednomu útoku Začíná vůbec poslední dobou své síly s Fabiem srovnávat.
Mir jezdí hodně hlavou a titul se blíží, nicméně asi ho trochu mrzí ze pořád ještě nevyhrál závod Rins nebýt zranění byl možná ještě větším adeptem na titul.
Nakagamimu jsem hodně přál alespoň tu bednu, bohužel byl příliš přemotivovaný tím jak věděl o své konkurenceschopnosti na tomhle okruhu. Marquez bohužel také smůla, ale dnes by to už na výhru patrně nebylo, maximálně by ještě dostal Mira.
Espargaro velice dobře a ještě lépe Zarco Ten měl asi jít do továrny namísto ještě nedozrálého Bagnaii, ale Ducati jako továrna to momentálně vůbec vede od desíti k pěti, s formou jakou s Dovim měli poslední 3 roky by letos získali titul s přehledem, namísto toho jim ho vyfoukne patrně Suzuki.
Vinales a Quarta bohužel dnes mimo boje o příčky nejvyšší.
Výborně i Oliveira

Formy69 (31) napsal 25.10.2020 v 18:17+2

Suzuki zase bedna . Kdyby se podařil Mirovi titul, byla by to naprostá pecka. .

gusangbum (310) napsal 25.10.2020 v 18:05+1

Super Franco Jezdci Hondy nastupovali pod drobnohledem jako favorité a nezvládli to....

H123 (666) napsal 25.10.2020 v 18:05+2

Chudák Naka , já ho viděl na bedně , ale ....
No asi chtěl moc , hodně moc , bylo vidět jak je nabuzenej .....
Škoda ho

DutchTT (846) napsal 25.10.2020 v 17:49+4

Pokudnekomu přijdou závody Grand Prix nudné, tak ať kouká na cinknuty fotbal , světovou sérii v baseball, snooker , šipky , tupé mlaticky v ufc, poker nebo jiný tv "rádoby sport"

Nuvolari (2329) napsal 25.10.2020 v 17:08+7

Dnes žádné velké pobavení z napínavých závodů, protože se nekonaly.
Arenas si jede pro titul. Doufal jsem ve Vietiho, ale ten ještě neumí jezdit kozistentně výborně, ale to přijde.
Ve dvojkách Sam chytl slinu a jede jako stroj. Oba kluci ze Sky naopak zvadli, takže (podle mě) si to rozdají Sam a Bestia.
Ke Quartovi a Maverickovi: takhle se, chlapci, o titul nejezdí. Dovi, ten už je totálně ze hry. Mir jede chytře, nedělá kiksy a fakt vypadá na prvního mistra královské, který nebude mít jediné vítězství. Jinak Suzuki je super a věřím, že kdyby nebyl Rins zraněný, tak je ve hře o titul přes své občasné výpadky. U Franca taky škoda, jezdecky dozrál, ještě přidat vyrovnanost a bude fantastický.
A čím dál víc se mi líbí mladý Marquez. Začíná jezdit výborně a neprasí. Mně nejsympatičtější člen rodiny. Jen tak dál.

Mann (1514) napsal 25.10.2020 v 16:52

Těch bdících/spících nás dneska bylo asi trošku víc škoda, že neměřili taky tepovku nám TV divákům

Fullgas1 (746) napsal 25.10.2020 v 16:32+1

Nespomínam si kedy naposledy som zaspal pri sledovaní motoriek, no dnes pri moto2 som si dal obligátnych 15min. Lowes profesorsky vyrovnaná jazda, od neho som to nečakal. Marini sa videl už s titulom v motogp, no zas to nedáva.
Moto3 super, GP zaujímavé. Škoda Honda jazdcov.

Orgovany (794) napsal 25.10.2020 v 16:06

velká nuda ......

gall (267) napsal 25.10.2020 v 16:04+2

A Nakagami to těžce nezvládnul, ještě nezahřátý gumy, asi chtěl až moc...on si špatně najel ze 3. do 4. zatáčky, trochu ho to vyneslo a zdálo se mi jakoby se zaleknul, že se nevejde a v tu chvíli víc zaklapnul brzdy. Při pohledu zezadu bylo krásně vidět jak byl už v nájezdu mimo nagumovanou stopu, prostě tam vlítnul rychlejc než bylo kor na začátku zdrávo.

gall (267) napsal 25.10.2020 v 16:00+1

Lowes teda jede frontální útok na titul...SKY je nějak mimo a Bastianini ze všech sil vlaje. Jestli ten konec nějak ještě osekaji, tak se Lowes probudil v pravou chvíli.

Romanko (1204) napsal 25.10.2020 v 15:52

Vídím to na mistry světa po dnešních závodech. Mám na mysli situaci ve Španělsku a Portugalsku. Klidně se už nic nemusí jet a tak pro jistotu "Sláva vítězům" - Arenas, Lowes, Mir. No a když se mýlím, tak se toho zas tak moc nestalo, ne?

TDM851 (4087) napsal 25.10.2020 v 15:48+4

Gratulace Suzuki, velké bravo Zarcovi

RadekV77 (666) napsal 25.10.2020 v 15:42+1

Hondy dnes vyhořely, ale to se stává Ale i tak je u nich vidět zlepšení, takže spokojenost Franky mistrovská jízda a zasloužené vítězství. U Sůzy jsem to tak trochu čekal, protože mají letos nejlepší bajk a doufám, že své tažení dotáhnou do vítězného konce Ducati dnes aspon zachránil Zarco dobrým výkonem. Hezký zbytek neděle všem

jendazeleny (432) napsal 25.10.2020 v 15:40

Dnes asi přes 400 příspěvků nebude, až na MOTO3 to velké drama nebylo!

Dejf57 (605) napsal 25.10.2020 v 15:18+1

O Samu Lowesovi jsem si nikdy nemyslel, ze dokaze vyhravat, natoz 3 zavody po sobe. Klobouk dolu!

BlackDevil (958) napsal 25.10.2020 v 15:18+1

Sam o parník ... Gratulace. Trošku jsem přál bednu Gardnerovi, ale Basta ukázal že je prostě lepsí. Trochu oprori predešlým závodům nuda, ale s tim nic neudeláme, když jeden ujede takovým způsobem... Bezze i Marini jsou trošku asi hlavou mimo, jeden to položí, druhý se plácá uprostřed... sance na titul u obou padá raketovým tempem... zato GgA jde jezdecky nahoru

Předchozí
1 2 3 4 5... 6
Následující



TOPlist