GP Německa – Marc Márquez si na Sachsenringu dojel pro desáté vítězství, Jakub Kornfeil bojoval o pódium

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
matt (38) napsal 10.07.2019 v 12:18

Bauman: není zač

matt (38) napsal 10.07.2019 v 12:12

pavsi: tak ted jsem z toho jelen, to co říkáš zní logicky, ale zas na druhou stranu, opravdu petronasu víc odchází gumy.
no uvidíme třeba sem někdo dá další postřeh, který to vysvětlí, ale moc tomu nevěřím

Guzalkara (164) napsal 10.07.2019 v 09:38

Komik,ľudia ako ty ma posúvajú vpred. Vďaka.
Aj ty by si sa možno posúval,keby si praskol tú bublinu falošnej dokonalosti,ktorú si si okolo seba vytvoril...

Bauman (51) napsal 10.07.2019 v 05:28

Matt: opravdu moc díky , myslel jsem si že tak nějak to Vale v té hlavě má. Už jsem psal dávno že nejsem motorkář jako vy ,jen fanda. Ještě jednou díky

KARING (245) napsal 09.07.2019 v 23:52

Pořád máš ten svůj neveřejný profil Lamaringu? Pořád jsi anonymní? Opravdu vypadáš tak jako na té fotce?

KARING (245) napsal 09.07.2019 v 23:45

Lamaring - to máš od narození nebo jsi to získal postupně?

Lamaring (76) napsal 09.07.2019 v 23:42

Aaaaa, Akro, uz ti odbanovali jeden z nekolika zabananovanych uctu?

KARING (245) napsal 09.07.2019 v 23:08

Doufám, že to po sezóně Rossi nezabalí, jen ať jezdí dál a je o co se hádat!

KARING (245) napsal 09.07.2019 v 23:06

MM je hvězda A DOKÁZAL TO i na Sachsu, kde nerozhoduje výkon motoru!

pavsi (53) napsal 09.07.2019 v 14:55

Matt; I z toho vyjádření Rossiho bych řekl, že jedou stejný motorky. Šlo jim o sdílení dat. Nevím, jestli by to s jiným rámem bylo možný. Upravenej rám jezdili v Tech3.
I tady to tak vyznívá:
https://www.motorsport.com/motogp/news/rossi-srt-similar-works-yamaha/4381584/

omg (1384) napsal 09.07.2019 v 13:39

Končí Lorenzo s kariérou, nebo ne? Údajně se zametá cestička pro Alexe Marqueze.
Lorenza má nahradit Nakagami.
//www.motoforum.cz/sport/2020-repsol-honda-bez-lorenza-/

matt (38) napsal 09.07.2019 v 13:30

Bauman:alentino Rossi musel po závodu znovu čelit otázkám, zda-li nezvažuje ukončení kariéry a jak se mu za této situace hledá potřebná motivace, na které odpověděl: “To, že se mě v takovéto situaci na tyto věci ptáte, je pro mě celkem normální, ale musím se vám přiznat, že já si je kladu také. Začal jsem si tyto otázky klást již před deseti lety, takže si představte, jak to je asi dnes (smích). Je mi 40 let a jsem nejen nejstarším jezdcem, ale také je mezi mnou a druhým nejstarším rozdíl šesti nebo sedmi let. Jsou ale věci, které vím jenom já sám a pokud nabudu dojmu, že už bych neměl závodit, tak mi to bude jasné. Pochopitelně to bude hodně záležet na výsledcích a pokud se nám nepovede naše problémy vyřešit, tak bude problematické pokračovat dál. Ale před deseti lety jsem stál před rozhodnutím, jestli skončit jako vítěz, nebo v závodění pokračovat, protože mě závody nesmírně baví. S tím, jak jsem se rozhodl, jsem spokojen. Už dva roky jsem nevyhrál závod a to mě pochopitelně netěší, ale něco podobného se mi už stalo a znovu jsem byl schopen být konkurenceschopný. Kdybych už nevyhrál jediný závod, tak si přesto myslím, že je 89 vítězství v MotoGP docela dobrý výsledek.”

Valentino Rossi-sachsenring-2019-016
“Víte, co byl dnes problém? To, že jsem byl o dvacet sekund pomalejší než vloni. Nemluvíme o pěti letech, ale jen o dvanácti měsících. Pokud by se všichni ostatní jezdci zlepšili o dvacet sekund a mně jedinému se to nepodařilo, tak už bych byl opravdu vyřízený. Ale můžu vás ujistit, že mi pokaždé, když na závody odjíždíme, motivace ani koncentrace nechybí. Samozřejmě, že by bylo pěkné mít možnost porazit Marqueze, ale to teď není možné, takže se soustředíme na dosažitelné cíle. Do závodu v Le Mans to šlo dobře, pak jsem měl třikrát nulu, takže jsem v posledních čtyřech závodech získal jen osm bodů. Vloni jsem byl z pěti závodů mezi LeMans a Sachsenringem čtyřikrát na stupních vítězů a bylo mi 39 let, takže už jsem dávno starý byl. Tady je něco jiného, co je špatně. V tom stavu, jaký je teď, si s tímto motocyklem nerozumím. Nevím úplně přesně co je vlastně špatně, ale v sedle naprosto přesně cítím, že nemohu ze zatáček vyjíždět dobře. Na letošní M1 nemůžeme v porovnání s loňskou verzí používat při změně nastavení stejný typ úprav, takže je to pro mě a pro Morbidelliho obtížnější, zatímco pro Vinalese a Quartarara je to snazší. Nemohu na letošní Yamaze jezdit stejně jako vloni. Dnes jsme si potřebovali ověřit, jestli je ten nastoupený směr správný, ale namísto toho jsem byl pomalý. Z té skupiny jezdců, ve které jsem dnes jel, jsem byl nejpomalejší, ale držel jsem se jich, protože jsem doufal, že jim pneumatiky odejdou více než mně. Vybral jsem si na zadní kolo středně tvrdou směs, protože to vypadalo jako správné rozhodnutí, ale nakonec se ukázalo, že ta středně tvrdá směs odešla dříve než ostatní. Pokud bych nasadil tvrdou, tak by to bylo o něco lepší, ale o nějakém vítězství bychom se tak jako tak nemohli bavit. Problém nebyla pneumatika, je to něco jiného. Ta následující letní pauza nám nebude sloužit jen na dobití baterií, ale také budeme mít čas prostudovat a analyzovat data. Musíme zjistit, kde je chyba. Nějaké drby o tom, že bych chtěl někoho z týmu vyměnit, nejsou pravdivé. Se Silvanem jsme bojovali o titul do posledního závodu a byli jsme v dalších dvou sezónách dvakrát druzí. Chci to vyřešit se stávajícím týmem, jsem s nimi spokojen a můžeme to spolu dokázat.”

Bauman (51) napsal 09.07.2019 v 13:15

Kde je nějaký článek co Vale měl říci po Německé GP??

doderoja (-134) napsal 09.07.2019 v 13:04

Rossi zní přesvědčivě, když říká, že může letos pravidelně bojovat o vítězství.
Vedeme si dobře, jsme silní a děláme dobrou práci, a také to vypadá, že se motocykl hodně zlepšil.

Rossi ale hlavně to vypadá, že jsme letos hodně rychlí a že se motocykl dost zlepšil. To jsou ty nejdůležitější věci, protože možná budeme letos hodně bojovat.“

Rossi Sachsenring: Nevím úplně přesně co je vlastně špatně, ale v sedle naprosto přesně cítím, že nemohu ze zatáček vyjíždět dobře. Na letošní M1 nemůžeme v porovnání s loňskou verzí používat při změně nastavení stejný typ úprav, takže je to pro mě a pro Morbidelliho obtížnější, zatímco pro Vinalese a Quartarara je to snazší. Nemohu na letošní Yamaze jezdit stejně jako vloni.

To je placko a zvanil

matt (38) napsal 09.07.2019 v 12:55

pavsi (5) napsal Včera v 17:13

Matt; co vím, tak oba jedou M1 2019, stejnou jako Vinales a Rossi. Franco by měl dostávat všechny vylepšení co nejdřív. Fabio jede spec B, nemá tolik novinek a hlavně má méně motorů, takže mají nižší otáčky aby víc vydržely.
Teda jestli tady ještě někoho zajímají motorky a závody.

no právě někdo říkal (myslím si, že svoboda), že sice mají specifikaci 2019, ale s rámem 2018 - proto jsou schopni zajet rychlá kola kvalifikace, trenink a závod je horšícož Maverick a vale jsou zase schopni na konci závodu jet stejně nebo v dosti případech i jezdit líp

Komik64 (2970) napsal 09.07.2019 v 12:26

A hele, Muž mnoha jmen mi ještě psal... Takže (bode ) G (nebo podle jednoznačně ukradené fotografie Pane všech Nortonů ?) - nikdo jinej už to stejně číst nebude... Tam je jasně poznat, že je to myšlené na tebe a tobě podobné... Neschovávej se najednou za "všetkých motorkárov" apod. Oni dobře ví, že TAKHLE OSTŘE odepisuju jen hrstce ...
Kdo mne zná (a není to tak těžký, protože na mým profilu je toho hodně, na rozdíl od anonymních siláků a charakterů, co vše mění každej měsíc...), ví, že dokonce mnohem čistějšímu přátelství s "modrými límečky" dávám přednost. I mezi Slováky mám celkem dost přátel z vojny apod. a slovenským hvězdám, jako je třeba Sagan (přidal bych Bondru, Pálffyho apod., ale vlastně nevím, jak moc byli S. ), moc fandím.
Jen vedu celoživotní souboj s blbostí, bezcharakterností, šmejdovstvím, vychcánkovstvím apod.a před nositeli těchto vlastností se nehodlám krčit, když už jsem se narodil tak šikovně (uznávám, to se mi to vyskakuje...), že mi za to nehrozí zrovna dlouholeté vězení či poprava. Hodně už jsem tomu obětoval, ale ještě nehodlám končit !
A pokud narážíš na mé občasné drzosti vůči (především) pražským Moravákům (celá líheň "významných" politiků ) a Slovákům, je to jen mírný důsledek mého pevného přesvědčení, že naprostá většina nás, prostých lidí (výjimky od celosvětově významných vědců až po podobně známé sportovce a umělce...) by měla žít, pracovat apod. přibližně tam, kam svými kořeny spadá... Když úplně vynechám ty "významné politiky co měli zůstat v Brně" a ty, co chtěli samostatné Slovensko a pak tam nejsou, tak mne pěkně štve, že čeští mladí lékaři apod., jen co vystudují za peníze tohohle státu, mažou vydělávat do Reichu... Ale štve mne toho víc, tak nečekej, že budu KOREKTNÍ, když ty apodobní si tady vyskakujete !!!

matt (38) napsal 09.07.2019 v 12:18

Mad_Max (-226) napsal Včera v 16:23
+1

matt: "když v roce 2000 poprvé proti sobě jezdil max vs vale bylo jim 29 a 21 let - což je trochu rozdil na co poukazuje teď rossi když mu je 40, nemyslíš, ale chápu tvoji zaujatost"

Ano, je mu 40, ale taky už 10 let je věčně poraženej ale chápu tvoji zaujatost

njn tak je poraženej - nikdo nebude vyhrávat věčně , já fandím spíš závodům, ikdyž je pravda, že mám některé jezdce radši než druhé - takže nechápu tvoji narážku na zaujatost

Rossifand (1121) napsal 09.07.2019 v 08:57-1

Hele jak na antižlutky dopadá skutečnost, že Rossi končí. Teď když to konečně opravdu smrdí jeho koncem. tak jako by měli pocit, že jim někdo bere kus života a to se jim podvědomě nelíbí. No není to prdel!! Znovu se ukazuje jejich tupost a Rossiho osobnost. Rossi vůbec nemusel končit v 2015 ani 2016. U něj je to úplně jedno, pořád to bude ten nej a hlavně pro hnědky. Když ukončí, tak mě to bude mrzet míň, než kde jakého slováka. Pokud prodlouží, titul stejně nedá, ale pořád tam patří. Je tam dost výborných strojů, tak ať mladý prohánějí MM. Nebo je zrovna jen ta Rossiho co to dokáže To snad ne. Dokonce je tam i jedna stejná a sedlá ji 5ti násobný mistr s vývojovým talentem všech dob, pro mnohé i lepší fára než MM. Tak že se má MM na co těšit! Často zde padá kdyby kdyby a zrovna tady jsme svědky MM a JL v jedné stáji na stejných strojích. Lorenzo sedlat jiný stroj, tak tu chytráci budou psát ,kdyby jak by, Lorenzo nakládal MM na Hodně. No uvidíme kolik titulů mu vezme Jednu nevýhodu ale má, že je o 6 let starší.

Guzalkara (164) napsal 09.07.2019 v 05:18

Sranda je,ako sa tu doberáme.

motoGP1 (39) napsal 08.07.2019 v 22:30

asi nějak nechápu co je srandovního na tom že veterán už není dobrý jako dřív, podle mého je to něco co už tu bylo několikrát, srandovní je spíž Lorenzo, ten by měl být v nejlepších letech a spadl až na dno ale chápu že se to některým nehodí

carloscarlosmolina (277) napsal 08.07.2019 v 22:23

já si přeju aby Rossi neprodloužil, protože jeho fandy to ani mrzet nebude na rozdíl od jeho antifans, ti na tom snad budou ještě hůř

Guzalkara (164) napsal 08.07.2019 v 22:23

Sranda bude,
sranda už je,
pokiaľ Vale predlžuje!

josef58 (823) napsal 08.07.2019 v 22:00+2

Rossík ještě musí prodloužit, bo by zde nebyla taková sranda

Guzalkara (164) napsal 08.07.2019 v 21:55+1

Ogg, tipujem,že Rossi bude chcieť predĺžiť. Postupne totiž zľavuje zo svojich kritérií. Bude sa tam držať ,ako kliešť.

Guzalkara (164) napsal 08.07.2019 v 21:28

Komik, máš síce IQ 140 a štyri vysoké,ale tvoje príspevky..
U géniov to tak býva,že čo Boh na jednej strane dá,na druhej vezme. Akademické IQ je jedna vec ,ale častokrát týmto mudrcom chýba zdravý sedliacky rozum. Nechcem sa tu veľmi rozpisovať,ale bystrý veľmi nie si. A rozhodne ti nechýba nenávisť voči Slovákom(a tuším aj Moravákom) a povýšenosť voči robotníkom( a voči komu ešte?)Nie,pomocný robotník nie som.Ale keby som bol,nehambil by som sa za to. Ja si,na rozdiel od teba,vážim všetkých,čo pracujú a snažia sa robiť svoju prácu poctivo. A mal by si aj ty.Lebo vďaka nim majú ľudia ako ty z čoho žiť. Veď ty si napľul do tváre aj všetkým tým motorkárom,čo vykonávajú robotnícke povolanie a sú tu registrovaní. A medzi nimi sú aj fanúšikovia Rossiho.
Žvanit ale umíš,to jo

miramara (1549) napsal 08.07.2019 v 19:39

SLEEPER ,,Sachsenring je trat, kde to neni tolik o vykonu, jako treba v Brne a Rossi zajizdi 8. misto s temer 20 vterinovou ztratou. "...tak jak aspirant na titul Dovi nebo vlčáci Miller, Mir, Petrux.
Opravdu by to měl zabalit?

Mad_Max (71) napsal 08.07.2019 v 19:25

Lama: od druhýho místa začíná první poražený...navíc Rossi vždycky velkohubě vyřvavál, že kvůli druhýmu fleku nezávodí a najednou je strašně super 8 bodů za vykroužený osmý plac

Lamaring (76) napsal 08.07.2019 v 18:02+1

Ty vole, to jsou zase hemzy, od tech klasickych prudicu, to se ani cist neda.

A dodejnoho, myslis, ze Rossi vyplakava? Co kdyz to proste rekl pouze proto, ze je to pravda, a zase ty a ti ostatni, tobe podobni, si to vykladate po svym...

Madmax - Rossi je uz 10 let porazenej? Vetsi sracku jsem necetl . Tak to by mozna meli skoncit vsichni, kteri jsou od 2 do posledniho mista, ne?

pavsi (53) napsal 08.07.2019 v 17:13+1

Matt; co vím, tak oba jedou M1 2019, stejnou jako Vinales a Rossi. Franco by měl dostávat všechny vylepšení co nejdřív. Fabio jede spec B, nemá tolik novinek a hlavně má méně motorů, takže mají nižší otáčky aby víc vydržely.
Teda jestli tady ještě někoho zajímají motorky a závody.

ThomasHewitt (244) napsal 08.07.2019 v 17:09+2

Hayden Rossiho porazil v sezoně 2006, ale měl nejlepší motorku a i tak toho zase tolik nepředváděl, v jejich společném působení v sezonách 2011 a 2012 u Ducati kdy měli stejné mašiny ale Hayden víc zkušeností z Ducati ho Rossi celkově vždy porazil.
Mě připadá že někteří tu z 9 násobného mistra světa děláte pomalu nejhorší pilota všech dob, už se zase trochu mírněte chlapci, ono co je moc to je moc, Rossiho fandové opravdu nemají podíl na tom že Biaggi na Rossiho prostě neměl...
Největší chybu jakou kdy VR udělal je zjevně ta že neumí skončit včas, protože ve 40 letech vám nebude dominovat ani Marquez, pakliže nebude mít tělo už totálně v haj...každá dominance trvá jen určité období, nebudu takový ubožák abych se dnes smál starému Rossimu že "překvapivě" na o 14 let mladšího Marqueze jezdícího na vrcholu sil nestačí jenom proto že mi letech 2001 -2006 zničil plané naděje o Biaggim ...jednou se role otočí, Marqueze začnou porážet jiní mladí, jenže to raději budete dělat že si nic nepamatujete.
Rossi už to tam prostě nemá, nepředjíždí tak jako dřív, nemá ten tah na branku, je prostě poloviční, ten Rossi z roku 2004 kdy sváděl boje s Gibernauem by Marqueze byl schopen porážet, vždit v přímých soubojích na něj vyzraje i takový Dovizioso který nikdy neměl punc mistra světa...

Předchozí
1 2 3 4 5 6 7 8... 9
Následující



TOPlist