Dozvuky z Mugella – 250 ccm

Daniel Pedrosa si hraje se svymi souperi jako kocka s mysi, z peti odjetych zavodu uz vyhral trikrat.

Daniel Pedrosa (1.) - Honda
“Byl to velmi tezky zavod a specificke vitezstvi. Dnes se mi podaril vynikajici zavod, a cely tym po nepodarene kvalifikaci odvedl velmi dobrou praci. Videl jsem, ze de Angelis ma v poslednim kole velke problemy se zadnim kolem a naopak Lorenzovi zase chybelo trochu na rychlosti. Doufam, ze o vikendu v Barcelone budu pokracovat v nastoupenem smeru…”
Jorge Lorenzo (2.) - Honda
“Dokazal jsem zde, ze umim zavodit i ze spice. Po Pole - Position jsem dokonce myslel na vitezstvi, ale motor nefungoval dnes tak, jak jindy. Ale nyni mohu ve vsech zavodech jezdit o podiova umisteni.”
Alex de Angelis (3.) - Aprilia
“Skoda, bez problemu se zadni pneumatikou bych jiste bojoval az do konce o prvni misto.”
Casey Stoner (4.) – Aprilia
“Jelikoz jsem v treninku ztratil pouze 0,054, a od startu vyjel jako druhy, tak jsem vlastne zklamany. Ale motocykl od poloviny zavodu nefungoval tak, jak by mel. Nemohl jsem ho v zatackach udrzet ve spravne stope. A tak jsem radeji uz neriskoval, nebot v tabulce MS jsem nadale hodne vpredu.”
Sebastian Porto (5.) - Aprilia
“Letos ma vlastne porad nekdo neco proti nam. Nemame vubec stesti. Nas motor stiha jeden problem za druhym.”
Héctor Barbera (6.) - Honda
“Pri treninku jsem si privodil zraneni ramena a tak jsem mel velke potize, kdyz jsem musel behem zavodu menit smer jizdy. Doufam, ze v Barcelone pojedu uz o stupne. ”
Andrea Dovizioso (8.) - Honda
“Jezdil jsem vpredu, kdyz mi uklouzlo predni kolo. Kolenem jsem to sice vyrovnal, ale kdyz se mi to stalo jeste trikrat, tak jsem pochopitelne ztratil sebeduveru.”
Randy de Puinet (out) - Aprilia
“Nevic ani, jak se to stalo. V sobotu bylo jeste vse v poardku, ale v zavode me zadni kolo hned zacalo klouzat a proto jsem take spadl.”
Roberto Locatelli (out) - Aprilia
“11 bodu v peti zavodech je hodne malo. Moje situace je velmi spatna. Doufam, ze ja i tym najdeme brzy nejake reseni.”

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist