Byrne se musí rozhodnout sám

Jeden Brit a jeden cizinec, to bude sestava týmu PB Motorsport na příští sezonu v kubatuře MotoGP. A jaká je tedy aktuální situace, vysvětluje v článku týmový majitel Paul Bird těsně před finálem ve Valencii.

Kteří dva piloti pojedou za tým Paul Bird Motorsport (PBM) v kubatuře MotoGP v příští sezoně? Odpověď je závislá pouze na rozhodnutí trojnásobného šampiona BSB Shane Byrneho. Tento Brit tedy může v příštím roce závodit v královské kubatuře motocyklového sportu, nebo se se dvěma dalšími vítězstvími může stát absolutně nejúspěšnějším pilotem historie britského šampionátu vůbec. 

"O víkendu jsem byl se Shakeym na večeři a řekl jsem mu, že má plnou moji podporu v tom, jak se sám rozhodne.Samozřejmě, že bych byl radši, kdyby jel jako jednička v našem týmu MotoGP, ale budu akceptovat i to, že by chtěl nadále závodit v BSB", řekl dnes ve Valencii týmový majitel Paul Bird.
Jisté ovšem je, že tým opustí James Ellison. "Chtěli jsme sice dva britské jezdce, ale bylo nám doporučeno promoterem šampionátu, abychom jeli i s jedním cizincem - nejpravděpodobnějším je Yonny Hernandez  - přičemž Brit bude v týmu jedničkou. Doufáme, že to bude Shakey, pokud ale ne, tak je variantou Tommy Hill", říká dále Bird.

Ten zároveň potvrdil, že pokud se Byrne rozhodne pro start v MotoGP, tak tým PBM s největší pravděpodobností nebude startovat v národním seriálu BSB.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist