Bauer pojede Valenci na divokou kartu

Rakušan Martin Bauer nastoupí do posledním závodu sezony královské kubatury ve Valencii na divokou kartu, což bude letos jeho druhá zkušenost s MotoGP po premiéře, kterou absolvoval koncem srpna s týmem Remus Racing na Masarykově okruhu v Brně.

Premiéra v Brně Martinu Bauerovi možná nevyšla úplně jak si přál, ale nevedl si vůbec špatně, když v prvním tréninku na Velkou cenu České republiky zajel dvaadvacátý čas z pětadvaceti závodníků.

V samotném závodu to na body nebylo, ale Rakušan klání MotoGP v Brně dokončil a před posledním podnikem sezony ve Valencii má rozhodně jasnější představu, jak získat pár dalších pozic k dobru.

„Mým cílem pro Valencii je to samé, co platilo pro Brno,“
uvedl sedmatřicetiletý jezdec motocyklu Suter-BMW Martin Bauer. „Není to o maximální rychlosti, které můžu dosáhnout, ale o potřebném času pro dokončení závodu.“

„Cílem je tedy udržet krok s ostatními jezdci CRT a pokud to jen bude možné, snažit se je předjíždět. Tento finální závod ve Valencii nám nabídne zásadní zkušenosti, kterou potřebujeme v rámci plánování pro sezonu 2014.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist