Aprilia vybere pro Sepang jednoho z trojice Abraham, Biaggi nebo Savadori

Situace ohledně pozitivního nálezu u jezdce Andrea Iannoneho na anabolické steroidy je pro italského výrobce Aprilii hodně složitá. Za necelý měsíc startuje v Malajsii příprava na novou sezonu a Ital Iannone je mimo hru. K dispozici jim zůstává smluvní jezdec Aleix Espargaró, testovací jezdec Bradley Smith a k nim chce Aprilie vybrat ještě třetího jezdce.

Zástupci Aprilie pro britský server Crash.net potvrdili, že na seznamu jezdců pro test královské kubatury v Sepangu figuruje také Max Biaggi. Čtyřnásobný světový šampion čtvrtlitrové kubatury a dvojnásobný mistr světa WSBK má s Aprilii spojenou úspěšnou minulost a třebaže už aktivně nezávodí, a vede svůj tým v MS Moto3, jeho zkušenosti by mohli technici z Noale v Sepangu využít.

Dalším adeptem je český závodník Karel Abraham, který přišel o pozici v týmu Avintie MotoGP, když na jeho místo dosadili Johanna Zarca. Společně s Biaggim a Abrahamem je na seznamu Lorenzo Savadori, jezdec se zkušenosti z mistrovství světa produkčních motocyklů. Aprilia má oznámit jméno jezdce v nejbližší době.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 10 Kč od 5 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Riksa přispěl 2 Kč
Merylen přispěl 2 Kč
Mr.Kaktus přispěl 2 Kč
lubos0479 přispěl 2 Kč
skinny přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist