Aktualni prestupovy kolotoc v MotoGP (3)

Pokud si myslite, ze se od meho posledniho clanku na toto tema situace ponekud vyjasnila, tak jste na omylu.

A tak zde je kompletni prehled tymu kubatury MotoGP, pricemz i nadale je hodne nejisty osud tradicnich staji, jako jsou tymy d´Antin, WCM ci KR, ale take Poncharaluv tym Yamaha (Kawasaki ?).
Yamaha MoviStar !?, Alice ?, Nastro Azzurro ?
Valentino Rossi
Zda to MoviStar mysli doopravdy, nebo chce Hondu jen nastvat, ukazi pristi tydny. Nebo pouziva Rossiho pouze jako klacek, aby vyjadrila svou nespokojenost s politikou Hondy. Vse se totiz, jak znamo, odviji od odchodu oblibence Pedrosy k Repsolu !
Yamaha Gauloises ???
Colin Edwards
Tony Elias ???
Ovsem hlavni sponzor Gauloises nechce akceptovat, ze by vedle Edwardse jel v tovarnim tymu nejaky “novacek” a vyhrozuje soudem. “Dokud se vse nevyjasni, zustane nas sponzorsky rozpocet zmrazen”, rika Dany Hindenoch z Altadisu.
Yamaha Poncharal
Tony Elias ???
Sylvain Guintoli ???
Casey Stoner ???
Randy de Puinet ???
Zde je jiste jedno, smlouva s Fortunou nebude dale prodlouzena a tak se musi Hervé Poncharal postarat o noveho sponzora. A to vse jeste zalezi na tom, jak to dopadne s Rossim, jinak by jela tato tradicni staj pouze s jednim jezdcem. Nebo prejde Hervé Poncharal ke Kawasaki…
Momentalni situace u Hondy je hodne neprehledna, je vice jezdcu (napr. Tamada) nez motocyklu, a neni vyloucen ani presun ci zmrazeni soucasneho stavu.
Repsol Honda
Nicky Hayden
Daniel Pedrosa
Vse se zdalo jasne, ale: tovarna Honda chce mit nadale pod primou tovarni smlouvou Biaggiho, ovsem ne u Ponse !, takze je nyni situace ponekud neprehledna a “puzzle” se nadale skladaji.
Fortuna Honda Gresini
Marco Melandri
Sete Gibernau ???
Toni Elias ???
Sef tymu Fausto Gresini se musi smirit s tim, ze sponsor Telefónica MoviStar se stahl od Hondy ze vsech trid – duvody jsem uvedl na zacatku tohoto clanku. Ale podle nejnovejsich zprav neni vyloucen prechod jejich sponzorskych penez ke konkurencni Yamaze ! V pripade odchodu Sete Gibernaua k Ducati prijde urcite jiny Spanel, zrejme Toni Elias.
Camel ??? Pons Honda
Max Biaggi
Alex Barros ???
Chris Vermeulen ???
Spanelsky sef tymu, Sito Pons, se bude mozna muset poohlednout po novem sponzorovi, jednickou tymu by mel “navratilec” Max Biaggi, ovsem s primou smouvou s HRC ! Druhy pilot by mel byt Alex Barros – momentalne je to asi na 80 %. Ovsem pro Chrise Vermeulena “bojuje” manager Europa HRC, Carlo Fiorani.
Konica Minolta Honda ???
Makoto Tamada
Po tretim miste Tamady v Japonsku se sance na zisk tovarniho motocyklu Honda zvetsila, ale fuze s nekterym jinym tymem a prechod na jinou znacku motocyklu, neni rozhodne vyloucena.
Suzuki MotoGP Team
John Hopkins
Kenny Roberts ???
James Ellison ???
Alex Hofmann ???
Podle nejnovejsich by mohl Kenny Roberts zustat, ovsem jako dvojka v tymu, a to se mu pochopitelne nechce. Takze bud do tatinkova vlastniho tymu, ktery ale nema sponzora a pneumatiky, mozna je i Ducati, pokud by od ni odesel Checa a neprisel Gibernau !
Kawasaki Racing Team
Shinya Nakano
Alex Hofmann ???
Olivier Jacque ???
Carlos Checa ???
Randy de Puinet ???
“Hvezdy typu Barrose si financne nemuzeme dovolit”, rika jasne tymovy sef Harald Eckl. Navic musi Eckl hodne prisypat, aby si udrzel Nakana.
Ducati Marlboro
Loris Capirossi
Sete Gibernau ???
Carlos Checa ???
Kenny Roberts ???
Zatimco Loris Capirossi uz prodlouzil smlouvu na rok 2006, dalsi situace je absolutne nevyjasnena. Carlos Checa ovsem trva na platne smlouve na rok 2006 !.
d´Antin Ducati ??? Kawasaki ???
Roberto Rolfo
Shane Byrne ???
James Ellison ???
Carlos Checa ???
Roberto Rolfo zustava, na rozdil od letoska pojede tym urcite se dvema jezdci, ale mozny je prechod na motocykly Kawasaki, coz je ostatne i prani Dorny.
Team Roberts Honda ???
Kenny Roberts
Team WCM - Blata ???
???
???
“Tim ze pan Blata nesplnil podminky smlouvy, dodat nam letos nove sestivalcove motory, tak se citime uvolneni z podepsane 5-ti lete smlouvy a muzeme jednat s kymkoliv. A tak hledame jak motory, tak i nove talenty.”, nechal se slyset sef tymu Peter Clifford.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist