125 ccm: Nejnovější zajímavosti z této kubatury

Závody MotoGP nejsou jen závody MotoGP či nové kubatury Moto2, nýbrž i velmi napínavé závody stopětadvacítek.

První testy stopětadvacítek na rok 2010 se budou konat ve dnech 11. a 12. února na Automotodromu Ricarda Torma ve Valencii.


Třetí jezdec šampionátu 2007, Japonec Tomoyoshi Koyama, dementoval zprávy na různých motocyklových webech, že už má podepsanou smlouvu s německým týmem Racing Team Germany. 


A ještě jednou Japonsko. 17ti letý Takaaki Nakagmi z Ciby se vrací do japonského mistráku. Absolvent MotoGP Academy nenašel letos místo v žádném týmu Grand Prix a po dvou letech závodění v seriálu Grand Prix třídy do 125 ccm pojede letos J-GP2 (Moto2 a Supersport ST600) na Hondě týmu HARC-PRO s perspektivou Moto2 v roce 2011.
 

Druhým jezdcem tradičního holandského týmu Molenaar Racing bude vedle švýcarského jezdce Randy Krummenachera mladý francouzský pilot Quentin Jacquet. Ten jak jistě známo, nahradil vloni těžce zraněného českého jezdce Lukáše Šemberu v závěru sezóny ve stáji Matteoni Racing.


A to je speciální "finská" příprava jezdců týmu Ajo Motorsport na sezónu. Španěl Marc Marquez a Němec Sandro Cortese umí i na ledě.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist