První březnový týden testují v Jerezu jezdci MotoE

Třídenní oficiální test pro jezdce a týmy FIM Enel MotoE World Cupu je tento týden na jihošpanělském závodním okruhu Circuito de Jerez-Angel Nieto a to v termínu od 2. března do 4.března 2021.

Na dráze Jerezu budou téměř všichni závodníci světového poháru elektromotorek. Obhájit celkové vítězství chce letos Jordi Torres (Pons Racing 40), také Matteo Ferrari (Team Gresini MotoE) nebude stát stranou a to samé platí i v případě Dominique Aegertera (Dynavolt Intact GP). Trojice velmi kvalitních závodníků a favoritů co se týče celkového vítězství.

Jezdci, kteří již mají nějaké zkušenosti a třeba i pódium na kontě jsou Eric Granado (One Energy Racing), Lukas Tulovic (Tech3 E-Racing), Kevin Zannoni (LCR E-Team), Alessandro Zaccone (Octo Pramac MotoE), Maria Herrera (Openbank Aspar Team) nebo Xavi Cardelus (Avintia Esponsorama Racing).

Testovat bude také nováček Yonny Hernandez (Octo Pramac MotoE), jehož známe jak z MotoGP, tak také z EWC. Kolumbijec ale není jediným nováčkem, protože před první sezonou MotoE má také Fermin Aldeguer (Openbank Aspar Team), Hikari Okubo (Avant Ajo MotoE), Corentin Perolari (Tech3 E-Racing), Miquel Pons (LCR E-Team), Andre Pires (Avintia Esponsorama Racing), Andrea Mantovani (Team Gresini MotoE) a Jasper Iwema (Pons Racing 40).

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii -1.5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
griso21 přispěl -1.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist