MotoE – Poslední den v Jerezu dělily Granada s Aegerterem jen tisíciny

Ve čtvrtek testovali jezdci a týmy FIM Enel MotoE World Cupu třetí a poslední den. Nejrychleji zajel Brazilec Eric Granado (One Energy Racing), jehož maximum bylo o třicet tisícin rychlejší než druhého v pořadí Dominique Aegertera (Dynavolt Intact GP). Necelých sedm desetin ztratil na vedoucí dvojici třetí Matteo Ferrari (Team Gresini MotoE).

První oficiální testy FIM Enel MotoE World Cupu uzavřel na špici tabulky brazilský závodník Eric Granado (One Energy Racing), který ve čtvrtek zvládl kolo okruhu v Jerezu za 1'47,553 sekundy. Druhý v pořadí Dominique Aegerter (Dynavolt Intact GP) ztratil na prvního jen 0,030 sekundy. Ital Matteo Ferrari (Team Gresini MotoE) zajel třetí čas testu a jeho ztráta na první dva představuje necelých sedm desetin. Čtvrtý v pořadí je Fermin Aldeguer (Openbank Aspar Team), jenž je rovněž v sedmí desetinách za nejrychlejšími a jednoznačně nejlepší nováček.

Další třídenní test je na programu od 12.dubna také v Jerezu, kde je začátkem května první závod v rámci Velké ceny Španělska.

Test FIM Enel MotoE World Cup – 3.den
Čtvrtek, 4.března 2021 - Circuito de Jerez-Angel Nieto

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii -1.5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
griso21 přispěl -1.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist