WilliRace Racing po pátečních trénincích v Misanu

Páteční tréninky v Misanu začaly pro tým WilliRace Racing se zcela nově poskládanou motorkou. Měli jsme tu sice možnost testovat, ale bylo to s jiným rámem a tak se muselo začít vše od znovu. V prvním ranním tréninku Sheridan Morais zajel svůj nejrychlejší čas s hodnotou 1'41,342 sekundy. Do druhého tréninku se zapracovalo hlavně na nastavení podvozku, Sheridanovi se podařilo zrychlit na čas 1'40,468 sekundy.

Na zítra (sobota) máme připravené další změny, které by měly vést k lepšímu výsledku. Děkujeme všem partnerům a vysloveně Liborovi Hubíkovi z PSí Hubík, za neuvěřitelně rychlou pomoc s kombinézami s airbagem, které musí mít každý stabilní jezdec šampionátu a nově i jezdci na divokou kartu.

„Dnešní den byl pro mě i pro tým hodně náročný,“ prozradil Sheridan Morais. „Ráno jsme zde museli začít s úplně novým motocyklem. Náš nejrychlejší čas nebyl dle našich očekávání, ale víme kde se musíme zlepšit. Zítra si musíme vyzkoušet hlavně závodní tempo, ale zajet rychlé kolo je také důležité.“

Josef Kubíček (manažer týmu) po pátečních trénincích uvedl: „V prvním volném tréninku bylo zásadní doladit motorku, proto bylo potřeba vícekrát zastavit v boxu. Postavili jsme kompletně nový Kalex z úplně nových dílů, takže tam bylo potřeba sladit spoustu věcí a udělat základní nastavení.“

„Ve druhém tréninku jsme měli možná trochu větší očekávání. Časový rozdíl byl dnes větší než v Brně. Na zítra si ale věříme a Sheridan je s motorkou spokojený a tak na to musíme koukat pozitivně. Zajíci se sčítají až po honu.”

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist