Švýcar Lüthi podepsal s Dynavolt Intact GP

Švýcarský závodník Thomas Lüthi je letos součástí královské kubatury MotoGP, kde ale nezůstane, protože už od sezony 2019 bude znovu součástí šampionátu Moto2. Novou éru střední kubatury, kde budou poprvé nasazeny jednotné motorky Triumph a elektronika Magneti Marelli, jednatřicetiletý Lüthi spojil s týmem Dynavolt Intact GP.

Švýcar Thomas Lüthi bojoval o titul Moto2 v roce 2017 a nebýt jeho nehody v Malajsii, kdo ví jak by to dopadlo. Bohužel jeho dosavadní zkušenost z MotoGP nepřinesla ani jeden bod, takže Lüthi kývl na návrat do Moto2 s vysoce konkurenceschopným týmem. Se zkušenostmi, které má Lüthi třeba i s elektronikou Magneti Marelli, bude pro tým cennou devizou.

„MotoGP je stále splněným snem, ale okolnosti z posledních měsíců nebyly pro mě snadné,“ uvedl Thomas Lüthi. „Teď jsem moc rád za to, že mám otevřené dveře pro nadcházející léta. Tým Dynavolt Intact GP je silný, bezpečný a výborně organizovaný tým s nímž je možné dosahovat špičkových výkonů. Těším se na tuto další kapitolu. Můj sen pokračuje a nyní jsem plně koncentrován na dokončení druhé poloviny sezony MotoGP.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist