Španěl Navarro prodloužil s Gresiniho týmem Moto2

Jorge Navarro jede v šestistovkách prvním rokem a po jedenácti kolech sezony mu v průběžném hodnocení patří třinácté místo. Po víkendu v Rakousku nyní přišlo oficiální potvrzení, že hlavním sponzorem týmu zůstává společnost Federal Oil a jezdcem pro rok 2018 zůatává Navarro.

Společnost Federal Oil je v Indonésii gigantem v oboru maziv a evropští motocykloví fanoušci tuto značku vnímají především jako hlavního partnera týmu Moto2 Itala Fausta Gresiniho. Jejich vzájemná spolupráce už trvá nějaký rok a bude i nadále pokračovat, protože smlouvu prodloužili také na další sezonu 2018.

Prodloužení smlouvy s týmem Federal Oil Gresini Moto2 potvrdil také jezdec Jorge Navarro, který jede premiérovou sezonu v šestistovkách a z osmi letošních nováčků je v této chvíli druhý nejlepší. „Jsem moc rád, že pokračuji dalším rokem s týmem Gresini Moto2 a na své straně budeme mít znovu Federal Oil,“ uvedl Španěl. „Cítím, že jsme s týmem ve správném místě a máme vše k tomu, abychom usilovali o vítězství. Věřím, že budu v příštím roce pokračovat v tomto vzestupném trendu.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 0.5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist