Jsem nadšený s nasazením a odhodláním všech členů týmu, říká Morais

Pátek je vždy důležitým dnem, kdy se vše rozjede na ostro a ověří připravenost v praxi. Tropické podmínky, které panovaly na brněnském okruhu již od ranních hodin, jen umocnily celou situaci. Během prvních tréninků, kdy teplota vzduchu šplhala k 33°C a asfalt atakoval hranici 54°C, jsme si ověřili základní nastavení a postupně sbírali důležitá data k dalšímu progresu.

Sharidan Morais zaznamenal v průběhu tréninků zlepšení o vteřinu na kolo a první den příprav tak s týmem WilliRace zakončili se ztrátou 2,463 s na prvního. „Dnes to pro nás byl skvělý den,“ uvedl Jihoafričan. „Zaznamenali jsme během tréninků tolik potřebný progres, což je pozitivní.“

„Motorka funguje po všech směrech dobře. Měli jsme jen jediný problém na podvozku, což se pokusíme do zítřejšího programu analyzovat a vyřešit. Jsem nadšený s nasazením a odhodláním všech členů týmu. Shromáždili jsme tolik potřebná data a věříme, že nám dopomohou k dalšímu zlepšení. Děkuji týmu!”


Manažer týmu Josef Kubíček k pátečnímu programu doplnil: „Co k tomu říci. Dopoledne, po tom prvním tréninku, ... pokud je na světě 7 000 šťastných lidí, a já byl včera (čtvrtek) ten sedmej z nich ... tak dnes (pátek) dopoledne jsem byl třetí nejvíc šťastný. Odpoledne, je pravda že zlepšení bylo, ale máme trochu problém se setupem, tak jsem se vrátil mezi těch sedm nejšťastnějších trochu zpátky. Přesto si myslím že jedeme svůj sen a neděláme ostudu."

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 4 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Riksa přispěl 2 Kč
masi přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist