Druhý den byl v Jerezu nejrychlejší Lowes

Britský závodník Sam Lowes byl nejrychlejším jezdcem druhého dne testů na jihu Španělska. Tam dnes panovalo příznivější počasí a jezdci nastavovali rychlá kola už dopoledne. Sam Lowes zajel ve druhé sekci ze tří čas 1'42,362 sekundy a tento čas už do konce dne nikdo nedokázal překonat. Ve dvou desetinách za Britem je druhý v pořadí Luis Salom a třetí Johann Zarco.

Jezdec týmu Speed Up Racing Sam Lowes potvrzuje své kvality a druhý den testování v Jerezu si jasně řekl o maximum dne, které posunul na hodnotu 1'42,362 sekundy. Britský jezdec se rychle učí a po roce zkušeností v Moto2 může rozhodně příjemně překvapit.

Na druhém místě se s časem 1'42,484 sekundy umístil Luis Salom (Paginas Amarillas HP 40). Španěl loni také sbíral zkušenosti, ne vždy byl úspěšný, ale o to víc si to bude chtít vynahradit letos, když viděl, jaký pokrok udělal jeho rival Maverick Viñales. Španěl na maximum dne ztrácí 0,122 sekundy.

Třetím v pořadí je Johann Zarco (Ajo Motorsport), který zatím ještě v sedle Kalexu 2014 dokáže jezdit působivé časy a tentokrát mu na špici výsledkové listiny chybělo 0,197 sekundy. Do půl sekundy se vešel čtvrtý úřadující šampion Esteve Rabat (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS) a pátý Axel Pons (AGR Team).

Do jedné sekundy pak zajeli šestý Jonas Folger (AGR Team), Sandro Cortese (Dynavolt Intact GP), Xavier Simeon (Federal Oil Gresini Moto2) a devátý Alex Rins (Paginas Amarillas HP 40).

Test třídy Moto2 pokračuje v Jerezu ve čtvrtek 19.února třetím, závěrečným dnem.
.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist