Do závodu šestistovek odstartuje Morais z jedenácté řady

Sobotní ráno nás v Misanu uvítalo slunečným počasím a tak do třetího volného tréninku stihla po noční bouřce trať zcela uschnout. V druhé části tohoto tréninku měl Sheridan drobný pád, kvůli kterému se ztratilo spoustu času a motorka se tak nestihla optimálně nastavit do kvalifikace. Výsledkem je start z jedenácté řady.

„Dnešní den byl pro nás velmi náročný,“ prozradil Sheridan Morais. „Kvůli drobnému pádu během třetího volného tréninku jsme ztratili spoustu času. To nás přibrzdilo ve správném nastavení motorky do kvalifikace. Přestože jsme pracovali tvrdě, nestačilo to. Při následném procházení dat jsme zjistili v čem je největší problém a zítra máme ve warm upu dvacet minut na to vše napravit.”

Josef Kubíček (manažer týmu) hodnotil kvalifikaci Moto2 slovy: „Kvalifikace nedopadla úplně podle našich představ. Mě osobně trápí víc časový rozdíl, než samotná pozice na startu. Jak se ale lidově říká, zajíci se sčítají až po honu. Uvidíme co zítřejší závody. Věřím tomu, že se Sheridan dokáže s někým chytnout a jet rozumný závod. Jinak si myslím, že to tady nejde podle našeho nejlepšího přání, ale děláme maximum pro to, aby se zde udělal alespoň slušný výsledek.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist