Do úvodní Grand Prix nenastoupí Bassani a Lecuona

Už nyní je jasné, že do zahajovací Grand Prix sezony v Kataru nenastoupí dvojice závodníků střední kubatury Moto2. V prvním případě se jedná o jezdce stáje Speed Up Axela Bassaniho, který koncem loňského roku podstoupil operaci a stále ještě není fit. Ve druhém případě jde o jezdce Ikera Lecuona z týmu Garage Plus Interwetten.

Italský závodník Axel Bassani měl v plánu v Kataru závodit, ale nakonec není po operaci zdravotně v pořádku. Vedení týmu Speed Up muselo přijít s náhradním jezdcem, kterým bude pro zahajovací víkend roku Ricard Cardús. V Argentině by už měl nastoupit Bassani, ale zatím je to pořád s otazníkem.

První závodní víkend sezony zmešká také Iker Lecuona (na fotografii) z týmu Garage Plus Interwetten. Sedmnáctiletý Španěl havaroval při testech v Jerezu tak nešťastně, že si zlomil klíční kost a v Barceloně podstoupil operaci. Tým povolal náhradního jezdce, kterým je Julián Simón, mistr světa 125ccm z roku 2009. Španěl letos nemá smlouvu s žádným týmem, ale je osobním trenérem Tita Rabata.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist