Tým VNE Snipers představil barvy pro sezonu 2020

Italský tým mistrovství světa Moto3 VNE Snipers do letošního ročníku nastupuje v pozměněné sestavě. Zůstal talentovaný Tony Arbolino a jeho novým týmovým kolegou bude český závodník Filip Salač. První prezentace sezony 2020 proběhla ve Veroně, kde tým představil zbrusu nové barvy. Společně s týmem série Grand Prix se představili jezdci VNE Snipers v sériích FIM CEV Repsol, italského šampionátu CIV junior a European Talent Cup.

Italský talent Tony Arbolino je pro letošní ročník velkým kandidátem na titul mistra světa. V roce 2019 Arbolino závodil po boku zkušeného krajana Romana Fenatiho, takže určitě získal potřebné zkušenosti, což také potvrdil sedmi umístěními na stupních vítězů a celkovým čtvrtým místem. „Nechtěli mi nic ukázat až dnes, a když jsem teď nové barvy uviděl, oněměl jsem úžasem,“ prozradil Arbolino.

„Letos od mně všichni dost očekávají a já bych je nerad zklamal. Hodně jsem trénoval a teď jsem se právě vrátil z Valencie, kde jsem společně s Filipem, trénoval na motorce. Také tvrdě pracuji v tělocvičně a to zásluhou trenéra Ivana Lopeze, takže dělám maximum proto, abych sezonu zahájil co nejlépe,“ dodal Ital.

Loni byl Filip Salač nováčkem, letos tedy už druhým rokem pojede v mistrovství světa Moto3 a tým VNE Snipers je pro osmnáctiletého jezdce z České republiky zcela nová zkušenost. „Motorku jsem dnes viděl poprvé a je nádherná!“ řekl Salač. „S takovou motorkou, týmem jakým je tento a silným týmovým kolegou pevně věřím, že se mi v této sezoně podaří zaznamenat důležitý pokrok.“

Autor článku obdržel prémii 6 Kč od 3 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Rosička přispěla 2 Kč
Fantom40 přispěl 2 Kč
skinny přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist