Tým Aspar Moto3 od roku 2018 s KTM

Dnes závodí jezdci stáje Aspar Moto3 na strojích indické Mahindry. Jenže indický výrobce v mistrovství světa končí a dnes přišlo potvrzení nového projektu, který Aspar uzavřel s rakouským výrobcem KTM. Jedná se jak o stroje pro mistrovství světa Moto3, tak pro juniorský šampionát FIM CEV Repsol Moto3.

V sezoně 2018 zahájí tým Aspar Moto3 nový projekt spolupráce s rakouským výrobcem KTM jak v seriálu Grand Prix, tak v juniorském mistrovství světa FIM CEV Repsol Moto3. V obou šampionátech budou k dispozici dva motocykly KTM RC250 GP. Cílem je návrat na pozice z nichž lze usilovat o vítězství v závodech, kterých mají na kontě celkem 124.

„Cílem tohoto společenství je vyhrávat závody a být znovu mistry světa,“ uvedl šéf skupiny Aspar Jorge Martínez. „Při pohledu do historie je vidět, že náš technický personál je na to připraven. Jsme na pokraji nové výzvy, nové éry, která týmu Aspar slibuje velké příležitosti. Věříme, že už brzy budeme moci oznámit jezdeckou sestavu, ale nejdůležitější je, že společně s KTM a všemi jejich zkušenostmi, můžeme vybudovat vítězný projekt.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 0.5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist