Koyama bez Grand Prix?

Dle nejnovějšího vyjádření německého týmu Racing Team Germany pojede tento tým letošní seriál Grand Prix ve stopětadvacítkách pouze s jedním jezdcem, Sandro Cortesem.

Ačkoliv FIM vydala oficiální startovní listinu stopětadvacítek, která čítá 32 pilotů, tak už jsou v ní některé výpadky. O problémech týmu Molenaar Racing jsme už psali, nyní se pokouší nizozemský jezdec Jasper Iwema pomocí zaslaných SMS získat nějaký budget pro své závodění, kdy z jedné SMS zaslané na jeho číslo mobilu -stojící 90 centů - jde 50 centů přímo na Iwemovo závodění.


Dalším postiženým je vloni osmý jezdec světového šampionátu této kubatury, Japonec Tomoyoshi Koyama. Ten, jelikož nesehnal sponzorský příspěvěk 450 000 Euro na své závodění v týmu RTG s motocyklem Aprilia RSA, tak byl sice i nadále uveden ve startovní listině "dvácek", ovšem s motocyklem Honda. Ovšem Koyama smlouvu s RTG doposud nepodepsal, navíc tým samotný ve své nejnovější zprávě jasně zdůrazňuje, že pojede pouze s jedním pilotem, Sandro Cortesem. A zkušený Japonec nabral směr CEV a kubatury Moto2, odkud prý má relevantní nabídku, navíc s možností startu na čtyři divoké karty ve světovém šampionátu této kubatury. 



Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist