Husqvarna spojila návrat do Moto3 s týmem Maxe Biaggiho

Husqvarna Motorcycles v Miláně oficiálně potvrdila návrat do mistrovství světa silničních motocyklů, který spojila s týmem Maxe Biaggiho - Max Racing Team. Biaggi je zkušeným jezdcem, zkušenosti má také již z pozice šéfa týmu a nyní povede tým společně s bývalým německým závodníkem, kterým je Peter Öttl. Jezdecká sestava pro rok 2020 je v podobě jezdců Romano Fenati a Alonso Lopez, kteří pojedou v sedlech čtvrtlitrových prototypů Husqvarna FR 250 GP.

Tým Max Racing vsadil na zkušenosti Romana Fenatiho a talent teprve sedmnáctiletého Alonsa Lopeze. Tato dvojice má za úkol dostat Husqvarnu co nejvýš a první příležitost budou mít příští rok v březnu, protože to v Kataru startuje sezona 2020.

„Jsem moc rád, že si nás Husqvarna Motorcycles vybrala pro návrat do závodů mistrovství světa,“ uvedl Max Biaggi. „Vstup Husqvarny do Moto3 je speciální a jedinečný okamžik, na který jsem osobně velmi pyšný. Všichni se už na sezonu 2020 těšíme. Věříme, že s podporou Husqvarna Motorcycles dokážeme dosáhnout velkých věcí.“

„Oba naši jezdci jsou velmi motivovaní. S Romanem Fenatim a Alonso Lopezem máme jednoho zkušeného a jednoho mladého jezdce, ale oba se schopností dosáhnout silných výsledků. Dáme našim jezdcům vše co budeme moci, abychom jim umožnili předvést jejich skutečný potenciál,“ dodal Biaggi.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 8 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 4 Kč
skinny přispěl 4 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist