FGR se nevzdává účasti v Grand Prix 2013

Na včerejším slavnostním společném ukončení letošní motocyklové sezony týmů FGR Moto a Intermoto Kawasaki v Ústí nad Orlicí byla samozřejmě v kuloárech diskutována i otázka nejbližšího závodního nasazení motocyklu FGR Moto3.

Jak sdělil našemu webu manažer týmu Luboš Felgr, tak FGR se stále ještě nevzdává své účasti v seriálu MS Grand Prix 2013, i když velkou roli samozřejmě hrají finance a zabezpečení budgetu. Byl také představen - zatím tedy pouze ve skicách na papíře - nový podvozek motocyklu Moto3 na rok 2013. Minimálně je ovšem plánován start na divokou kartu v Brně.
Na otázku našeho webu, zda tento český motocykl bude na Masarykově okruhu při příležitosti Grand Prix České republiky 2013 pilotovat jeden z českých přítomných jezdců - slavnostního večera se včera v Ústí nad Orlicí zúčastnili třetí z Red Bull Rookies Cupu 2012 Karel Hanika a vicemistr Německa Ladislav Chmelík - odpověděl Luboš Felgr následovně: "Kája (Hanika) přece pojede ve stejný termín závod Red Bull Rookies", a dodal: "Ale bude to rozhodně Čech!", takže jen nepřímo potvrdil, že vážným kandidátem je právě už zmiňovaný Ladislav Chmelík, když hned na úvod večera v úvodním hodnocení sezony se majitel týmu Miroslav Flegr vyjádřil, že nedošlo k dohodě o testování mezi týmem FGR Moto a dalším českým jezdcem Mirou Popovem. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist