Prezentace týmu Montáže Brož Racing

Východočeský tým tento týden představil program pro nadcházející sezonu, kde bude závodit společně s Miroslavem Popovem v třídě Moto2 španělského motocyklového šampionátu CEV Respol a podporovat budou rovněž Filipa Salače, jenž nastoupí do Moriwaki Cupu a španělského PRE Moto3.

Kapitoly článku

Tým Montáže Brož Racing má pro letošní ročník poměrně široký záběr aktivit, které odstartují předsezonní testy ve Španělsku s termínem od poloviny února až do konce března. Základem je pak společně s Miroslavem Popovem absolvovat kompletní šampionát CEV Repsol 2014 v třídě Moto2, který tvoří celkem sedm závodních víkendů.
Cílem je rovněž divoká karta v minimálně čtyřech závodech třídy Moto2 mistrovství světa prototypových motocyklů. Jedná se o závody Velké ceny Německa, Velké ceny České republiky, Velké ceny San Marina a Velké ceny Valencie. Sezonu 2015 chce česká stáj Montáže Brož již absolvovat v pozici stálého týmu mistrovství světa třídy Moto2.

Tým Montáže Brož dále plánuje testování na okruhu v Brně a východočeši nebudou chybět ani v závodě na okruhu v Mostě, který se v červenci jede v rámci mistrovství Alpe Adria.
V plánu je rovněž účast na podniku 300 zatáček Gustava Havla a to formou exibice a prezentace týmu divákům a fanouškům v České republice. Miroslav Popov objede jen v pár kol okruhu v Hořicích a představí všem přítomným jak sebe, tak motocykl Suter MMX2. Později bude následovat autogramiáda.

První závod seriálu CEV Repsol je na programu 6. dubna 2014 v Jerez de la Frontera.
Tým Montáže Brož Racing chce rovněž podporovat mladé a talentované závodníky, takže od letošního roku bude v jeho barvách závodit také dvanáctiletý Filip Salač, který se představí v juniorském Moriwaki Cupu a španělském PRE Moto3. Do budoucna je s Filipem Salačem počítáno do role oficiálního jezdce týmu v mistrovství světa.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)
Miloš Rejman - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist