Ještě stále máte čas! Na co?

Na získání informací o bezpečné jízdě na svém motocyklu. Motoškola Automotodrom Brno je tu pro Vás!

Počasí v posledních dnech nevypadalo nejslibněji. Co nás však těší je zpráva, že během víkendu už by mělo přijít skutečné jaro! Projížďky na motocyklu si vychutnáme hned o něco radostněji. 

Suché silnice a slunečno však ani zdaleka nezaručují bezpečnou jízdu. Ukázal vám někdo správný průjezd zatáčkou, upozornil vás na záludnosti, které nemusejí být u jednostopých vozidel zcela běžné? Možná jste přesvědčeni, že vše potřebné znáte, ale vždycky se může vyskytnout situace, která vás zaskočí. 

Kurz MOTOŠKOLY, ve kterém na Vaši jízdu dohlíží a na Vaše dotazy odpovídají profíci jako stunt rider Pepa Šiler, motocyklový novinář Karel Táborský a závodní jezdec Jiří Trčka, bude tím pravým základem pro bezpečnější provoz a vlastní větší požitek z „profi“ jízdy. Navíc vyzkoušíte jízdu na reálném závodním povrchu, na který se každoročně znovu a znovu těší jezdci jako 


Valentino Rossi 


nebo Max Biaggi. 

MOTOŠKOLA na Automotodromu Brno startuje už příští týden a rychle se zaplňuje, takže pokud Vám je bezpečnost ukradená, tento článek ignorujte. Vy ostatní najdete více informací najdete zde v sekci služby/pro veřejnost/motoškola.

PŘIJĎTE SI NEJEN PRO PONAUČENÍ, ALE I PRO DÁREK!! TĚŠÍME SE NA VÁS!!

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist