Adrenalin v době koronaviru na Masarykově okruhu

Ani světové závodní dráze v Brně se nevyhnula opatření proti šíření koronaviru. Automotodrom Brno musel dočasně zmrazit všechny aktivity a brány zůstaly pro návštěvníky zavřené. Naštěstí díky postupnému rozvolňování mohl areál znovu začít žít alespoň v podobě tréninku profesionálních sportovců. Motocyklový závodník Karel Abraham a kaskadér Adam Special Peschel pořádně otestovali jak velkou závodní dráhu, tak terénní trať i menší okruh na supermoto strojích. Vše je pečlivě zaznamenáno a celkem tři videa postupně publikujeme.

Doba temna skončila. (Znovu)spouštíme provoz!

Udělali jsme maximum pro to, abychom pro vás mohli spustit všechny aktivity. U všech kurzů a aktivit budeme samozřejmě důsledně dbát na dodržování všech aktuálně platných opatření souvisejících s bojem proti šíření koronaviru.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

 

Trénink v terénu - Karel Abraham a Adam Peschel

Automotodrom Brno je známý především pro každoroční závody MotoGP, ale v areálu to zdaleka není jenom o perfektním asfaltu. Na Masarykově okruhu si pekelně zařádíte i v terénu, o čemž vás přesvědčí dvojice Karel Abraham a Adam Special Peschel, kteří se na místní terénní trať vydali potrénovat. Adrenalin jim oběma koluje v krvi, takže o nějaké poklidné jízdě nemohla být řeč. Právě naopak, je to slušná divočina, kde nechybí ani mohutný skok přes tribunu, kde běžně sedávají návštěvníci motocyklové Grand Prix České republiky.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

 

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Rosička přispěla 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist