35 let Automotodromu Brno. Oslavte jubileum legendární trati výhrou v soutěži

Přesně dnes je to 35 let od chvíle, kdy se na Automotodromu Brno poprvé rozburácely stroje motocyklových závodníků. 18. července 1987 se začala psát nová kapitola slavného Masarykova okruhu. Závody se z ikonické přírodní trati přesunuly na moderní specializované závodiště.

“Nultý den okruhu. Nová trať připravena. Brány se otevírají.” Tak tehdy titulky novinových článků oznamovaly velký okamžik. Po více než dvou letech od začátku stavby zahájila provoz moderní závodní dráha, která vznikla v netradičním prostředí lesů na okraji brněnské čtvrti Žebětín.

Provoz začal generálkou, a sice Sdruženým krajským přeborem. Otevření provázelo spalující vedro, přesto si motorističtí fanoušci nenechali premiéru nové světové trati ujít.

Podívejte se na unikátní sadu fotografií z výstavby brněnského okruhu. Zúčastněte se soutěže o tři poukazy na Silniční motoškolu Masarykova okruhu, které u příležitosti významného jubilea věnoval Automotodrom Brno.

Náš tip

Další fotky z výstavby Automotodromu Brno najdete na jejich FB stránce.

Zúčastněte se soutěže o tři poukazy na Silniční motoškolu Masarykova okruhu, které u příležitosti významného jubilea věnoval Automotodrom Brno.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Silniční motoškolu Automotodromu Brno vede bezkonkurenční instruktorský tým v čele s dlouholetým pilotem MotoGP Karlem Abrahamem. Kolik se vám při Silniční motoškole bude celkem věnovat instruktorů?
    • Tři
    • Pět
    • Sedm

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)




TOPlist