Začaly testy v Mostě

Na mosteckém okruhu se začalo testovat. Včerejších testů se zúčastnila například i Markéta Janáková, která jezdila na čtyřtaktním motocyklu Suzuki. Fotografie z těchto testů uvnitř článku.

Na okruhu v severočeském Mostě s definitivní platností skončila zima. Do okolí okruhu se totiž začal rozléhat řev závodních automobilů a motocyklů. Náš spolupracovník Jiří Hanuš se včera zúčastnil prvního letošního testování Michala Javůrka, jezdce, kterého partnerem je server www.motorkari.cz. Nebyl to však pouze "Javor", který včera v Mostě testoval. Po okruhu se prohánělo vedle několika závodních aut i mnoho motocyklistů, mezi kterými fotoaparát Jiřího Hanuše nalezl spoustu známých jmen. Ve fotogalerii, kterou pro nás právě Jirka Hanušů připravil, můžete nalézt například posádku sidecaru Tomáše Foukala s Jiřím Pertlíčkem, mladíka Ondru Ježka, či zkušeného Karla Svobodu, který zde testoval svůj nový stroj Honda CBR 1000RR, jenž získal od týmu KL Intermoto Czech Republic. Testovala zde však i například Markéta Janáková, která získávala první kilometry na motocyklu Suzuki (tentokrát ještě na stroji od Miloše Urbance).
Své jedny z prvních kilometrů v roce 2005 získával včera v Mostě také sympatický Michal Filla, který zůstal věren své loňské dvěstěpadesátce Yamaha týmu Šrámek Racing Promotion. Mnoho jezdců různých závodních zkušeností a několika národností, doplnil jeden zajímavý talent. Na motocyklu od Václava Bittmana (Honda RS 125R) zde získával zkušenosti mladičký Karel Pešek, kterého přímo na okruhu podporoval jeho starší a známější bratr Lukáš, tovární jezdec Derbi v Grand Prix.
Neváhejte a podívejte se na bezmála padesátku fotografií ze včerejšího mosteckého testování.
Fotografie z testů na okruhu v Mostě

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist