V Maďarsku zahájili sezonu 2020 MMČR SZM na závodních okruzích

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
LAJWEC (380) napsal 03.08.2020 v 02:06+3

Tome68,moc pochybuju,že by Ti některý z bratrů vůbec odpoví akdyž jo,tak asi určitě s tím budem něco dělat a to bude vše. A nebo,jak je to těžký atd.atd. Myslím si,že jim leží a nejenom v žaludku celý Brno i s Letní cenou a panem Abrahámem. Asi to budou hluboké rány z doby minulé.Myslím si,že se nic nezmění,protože asi pan Abrahám nechce hrát ty klubový hry,tak žádná domluva nebude. Jede se Jarní cena Brna pod CAMS,no a letos během měsíce domluvila a jela Letní cena Brna za účasti kterou už hodně dlouho nepamatuji. A šlo to,jo když se chce tak to jde! Je to smutné,když v republice jsou dva okruhy a Mistrovství republiky se jede za hranicema a na našich tratích jezdí agentůry. A to trvá několik let.Do budoucna uvidíme,ale moc růžově to nevidím.Třeba se bratři s prezidentem hecnou a povede se to.
A když si tu chválu z Maďarska přečteš,tak je vše v pořádku všichni dělali co mohli a tak se to povedlo a tak si všichni poděkujem jak jsme to zvládli. A tak pan delegát Kubíček děkuje Jakubovi a jakub děkuje Matějovi s Joskem a tak si dohromady děkují všichni a už se vtom ztrácím kdo komu a za co,ale asi že se nám to na konec povedlo!
Není mě jasná funkce delegáta a co si mám pod tím představit,ale pamatuju si soudruhy delegáty Svazarmu a to bývali většinou bejvalí lampasáci a byli to pěkný vyžírky a vysírači. Takový vřed na zadeli a všicni je moc "rádi" na všech motoakcích viděli. No, co jsem to propána zase napsal! Tak mazat už to nebudu.










a

Tom68 (50) napsal 31.07.2020 v 19:47+2

Rád bych od AČR, konkrétně Matěje Smrže, slyšel, jak moc jim v žaludku leží Letní cena Brna. A jestli s tím do budoucna (konkrétně se závody v Brně a Mostě) míní něco dělat. Konkrétně pořádat zde MČR, Zdálo se mi, že po odložení vlastní důležitosti (a animozit) ze všech stran, by to třeba šlo a jezdci a diváci by to uvítali.

Máma-RM (349) napsal 31.07.2020 v 12:47+1

Proč ve stockach jsou jen dvě jména? To je problem přidat 6 řádků a doplnil od místa do první pětky? Btw to fakt jako safety car zajel do louže? Boha kdo v tom sedel ?!




TOPlist