Neuvěřitelné se stalo skutkem!

Tovární motocykl Yamaha YZF R1, se kterým v loňském roce jezdil Noriyuki Haga, bude letos jezdit nadějný Jirka Drážďák.

Vážení motocyklový fanoušci ,
dovolujeme si Vás informovat , v návaznosti na naší prezentaci o vstupu do evropského seriálu WSBK , o technice , kterou jsme včera t.j. 4.2.2006 dovezli. Dnes již můžeme otevřeně mluvit o motocyklu, se kterým se v letošním roce zúčastníme pěti až šesti závodů WSBK a stejného počtu závodů MEZ MČR ve třídě Superbike a pro nás prestižního závodu 300 zatáček Gustava Havka v Hořicích.
Omlouváme se, že jsme Vás všechny nechávali takovou dobu v nejistotě s čím vlastně pojedeme, ale jistě pochopíte, že jednání o továrním motocyklu jsou velmi křehká a nebylo možné hned zveřejnit o co se vlastně jedná . Nyní již můžeme s hrdostí oficiálně prohlásit že v letošní sezóně pojedeme s továrním motocyklem YAMAHA YZF R1 2005 od Yamaha Motor Italia WSB. Jedná se o motocykl který v loňském roce pilotoval japonský jezdec Noriyuky Haga a byl nám poskytnut se všemi továrními díly. Dále se nám podařilo získat i další technickou pomoc od výše zmíněné továrny.
To co se nám vlastně povedlo, jsme si všichni uvědomili až ve chvíli, kdy jsme motorku měli ve své dílně, čímž se úspěšně završilo naše cca šestiměsíční úsilí. Pokud máme dobré informace, tak jsme snad jediný team v České republice, který má k dispozici tovární techniku na takové úrovni. Obrovský dík skládáme všem našim partnerům, především však výhradnímu dovozci motocyklových komponentů firmě HD COM s.r.o., bez nichž by se toto neuskutečnilo. Dále chceme vyzvednout neuvěřitelný zájem a spolupráci s renomovanou ladičskou firmou Power centrum Ešner , který se bude starat o motocykl v průběhu letošní sezóny.
Našim fanouškům můžeme sdělit , že nás poprvé můžou shlédnout na oficiálním testování 31. 3. 2006 na brněnském automotodromu. Milan Lapčík - manažer Jena Racing Teamu




Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist