Michal Filla v týmu Radka Rouse

Odchod Michala Filly do čtyřtaktní kategorie vyřešil tým Šrámek racing promotion spojením s východočeskou továrnou FGR.

Jak jsme Vás již informovali, motocyklový tým Šrámek racing promotion spojil své síly s českým výrobcem závodních motocyklů FGR. Tým Jiřího Šrámka tak i po odchodu Michala Filly bude působit na dvoutaktním poli, kde nyní bude soustředit své síly ve třídě 125 ccm.
"Šrámek racing promotion propojí své schopnosti s Ústecko-orlickou továrnou FGR, manufakturou, která startuje ve třídě 125 ccm a využívá stroje vlastní konstrukce," říká Jiří Šrámek, který se postaví do čela nového týmu s pracovním názvem FGR 07 Team. "Jako šéfmechanik byl angažoval po předešlých zkušenostech Jan Vrba."
Šrámek racing promotion zvažoval změnit společně s Michalem Fillou zaměření, nakonec tedy bylo rozhodnuto zůstat u dvoutaktů a dál pokračovat s mladými jezdci.
"Spojení Šrámek racing promotion a Michala Filly končí," říká v tiskové zpráva svého týmu Jiří Šrámek. "Michal zvolil pro další výkonnostní růst změnu třídy. My se rozhodli zatím nevstupovat na neznámé čtyřtaktní pole. Přestup by znamenal nákup nových strojů, hledání ladičů, nákup nových komponentů a to vše nelze stihnout během krátké zimný pauzy s takovým efektem, aby bylo možné okamžitě začít bojovat s Evropskou čtyřtaktní elitou. Michal se tak vydá vlastní cestou. Michal ovšem zůstává věrný motocyklům se třemi ladičkami ve znaku. V nové sezoně se objeví na Yamaze v barvách Klub Racing Teamu Znojmo a po boku Radka Rouse by se měl soustředit na Evropský šampionát supersportů."

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist