48. Memoriál Luboše Tomíčka s Gregem Hancockem

Tradiční pražský závod uvedla v úterý tisková konference na již tradičním místě Klubu Lávka. Početné novinářské obsazení se tak od představitelů pořádajícího klubu AK Markéta dozvědělo poslední novinky před samotným startem závodu s termínem pondělí 19.září 2016 v 19.00hodin.

To nejvíce očekávané, startovní listinu, jméno od jména odprezentoval Pavel Ondrašík, sportovní ředitel klubu. Největší hvězdou je momentálně vedoucí muž seriálu SGP Greg Hancock s nímž bylo ohledně jeho startu velmi korektní a rychlé jednání. Jeho největší soupeři už všichni okusili seriál SGP a tak Nicki Pedersen, Emil Saytfutdinov, Peter Ljung, Václav Milík, Martin Smolinsky a Troy Batchelor mu jistě budou maximálně stěžovat cestu za vítězstvím.

Nejmenování dalších účastníků neznamená, že se nebudou chtít protlačit do finálové jízdy, která by se měla odjet v pěti jezdcích na pět kol. Startovní listina je tedy hotová, nicméně není zcela kompletní, protože startovní číslo jedna zůstává neobsazeno. To si pořadatel schovává pro vítěze Zlaté přilby. V neděli zhruba okolo páté hodiny odpolední bude osloven muž se zlatou přilbou dost možná ještě na hlavě.

Memoriál má tradičně bohatý doprovodný program a tak na své si přijde komplet celá rodina. Zajímavým účastníkem tiskovky byl ředitel klubu ZP Pardubice Evžen Erban. Ten v rychlosti představil pardubický plochodrážní supervíkend, který se odjede před pondělním memoriálem L.Tomíčka. Trošku si posteskl, že nemá pro Zlatou přilbu k dispozici nejlepšího českého závodníka Václava Milíka, který je pardubickým odchovancem. Ten si musí plnit své klubové povinnosti v Polsku.

Startovní listina

1 –
2 – Brady Kurtz
3 – Nicki Pedersen
4 – Josef Franc
5 – Václav Milík
6 – Robert Lambert
7 – Eduard Krčmář
8 – Martin Smolinski
9 – Emil Sajfutdinov
10 – Peter Ljung
11 – Troy Batchelor
12 – Daniel Gappmaier
13 – Tobias Busch
14 – Matěj Kůs
15 – Greg Hancock
16 – Jurica Pavlic

Informace o redaktorovi

Michal Kohout - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist