Startuje finále plochodrážní extraligy

Přesně před týdnem postoupily Pardubice ze semifinálového závodu se Slaným do finálového dvojutkání, které určí letošního mistra republiky v duelu mezi celky ZP Pardubice a PSK Olymp Praha. První duel se odehraje již ve středu 9.října v šest večer v Pardubicích.

Na plochodrážním stadionu ve Svítkově dnes začne první dějství, které může svým výsledkem hodně napovědět o šancích obou týmů a nebo naopak vyhrotí celé drama do druhého závodu. Ten čeká oba týmy v neděli 13.října v Praze na Markétě.
Na soupiskách mají oba týmy po dvě zahraniční posily. Pardubice nasadí dvojici, která již pomáhala v semifinále a to Slovince Mateje Žagara a Poláka Patryka Dudeka. V celku z hlavního města se představí rovněž osvědčená dvojice jezdců Dán Peter Kildemand a Australan Troy Batchelor.
Obě sestavy slibují vyrovnaný závod, takže doufejme, že jak dnes v Pardubicích, tak v neděli v Praze uvidíme napínavé závodění. K tomu samozřejmě přispívá důležitá divácká kulisa a proto zveme všechny fanoušky ploché dráhy na oba stadiony.

Manažeři týmů využijí zastupování zraněných závodníků. Na dráze proto neuvidíme domácího Lukáše Drymla a Richarda Wolffa z celku hostů.

Sestavy:

ZP Pardubice:

1 - Matej Žagar, 2 – Aleš Dryml, 3 – Lukáš Dryml, 4 – Tomáš Suchánek, 5 – Patryk Dudek, 6 - Hynek Štichauer, 7 – Václav Milík

PSK Olymp Praha:

8 - Josef Franc, 9 – Richard Wolff, 10 – Troy Batchelor, 11 – Matěj Kůs, 12 – Peter Kildemand, 13 - Martin Gavenda, 14 – Zdeněk Holub

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)
Michal Kohout - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist