Semifinále vyhrály Pardubice

Ve středu 2.října proběhl semifinálový duel mezi AMK ZP Pardubice a AK CEREAS Slaný na dráze v Pardubicích. Toto klání vyhrály domácí Pardubice, takže postupují do finále extraligy, jenž odstartuje příští středu znovu v Pardubicích a již v neděli budeme v Praze na Markétě znát vítěze.

Tým ze středočeského města Slaný přijel k utkání s čerstvým mistrem Evropy Martinem Vaculíkem a Sebastienem Ulamkem. Dvě povolené zahraniční posily v domácím týmu byly Matej Zagar a juniorský mistr světa Patryk Dudek.

Obě sestavy slibovaly skutečně vyrovnané utkání, i když jezdci s půlkoněm na vestách byli favorizováni přeci jen o trošku víc. Úvahy o vyrovnaném utkání vzaly za své po dvou odjetých jízdách, které domácí tým vyhrál největším možným rozdílem 5-1.

Pak sice Slaný dokázal 5-1 porazit také domácí dvojici, ale zatroubení ke zvratu to nebylo. Pardubičtí si po celé utkání udržovali bezpečný náskok i přes úspěšně použitou variantu joker, kterou v šest bodů proměnil M.Vaculík, jenž byl s osmnácti body nejlepší závodník utkání.

Semifinále: AMK ZP Pardubice (50) - AK CEREAS Slaný (43)
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist