Plochodrážní extraliga už zná letošního vítěze

Tenisovou terminologií napsáno tým z města perníku proměnil druhý mečbol. Pondělní závod extraligy byl přeložen ze Mšena do Divišova, ale pořadatelem PDK Grepl Mšeno zůstal. Před solidní diváckou návštěvou a za slunečného počasí se odjel celkem zajímavý závod, který od začátku nový mistr kontroloval a nepřipustil tak sebemenší zápletku.

Pražský celek mu cestu závodem ulehčil nechtěně už den před závodem, když se mu zranil nejlepší muž ze závodu ve Slaném, polský závodník P.Dolny, jenž tak do Divišova nedorazil. Čtyřčlenná sestava, navíc bez M.Kůse, nestačila na víc než poslední místo. Známe prvního a posledního tak nezbývá napsat, že po boji do poslední jízdy porazil AK 3ton Slaný o jeden jediný bod PDK Grepl Mšeno.

Domácí celek se mohl pyšnit nejlepším jednotlivcem, kterým se stal polský závodník S.Ulamek. Ten byl jen jednou poražen a proměnil i žolíka. Letošní extraliga tedy zná vítěze a ten se rozhodl oslavy přesunout až na pátek na svou domácí dráhu. Páteční pardubický extraligový závod bude tedy s bonusem, i když spíš jen pro ty fandící celku ZP Pardubice.
 

Výsledky z Divišova:

1 - ZP PARDUBICE - 37bodů

2 - AK 3ton Slaný - 32

3 - PDK Grepl Mšeno - 31

4 - AK Markéta Praha - 26

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist