Pozvánka na Mistrovství České republiky Flat track

11.5. se uskuteční první MČR Flat track pod AČR na okruhu ve Svitavách. Mistrovství se jede pro dvě kategorie Classics a FT1. Třída Veterán má vypsaný pouze pohárový závod. Závod okoření i ukázky amerických hotrodů na trati. Přijďte se podívat.

DATUM A ČAS ZÁVODU:

Sobota 11. května 2013.
Přejímka strojů od 8:00 hod., trenink od 10:00 hod.
Rozprava jezdců ve 12:30 hod. Slavnostní nástup ve 12:45 hod.
Zahájení závodu ve 13:00 hod.

MÍSTO:

Ovál ve Svitavách má 386 m. Je to přesná kopie legendárního stadionu SGP ve Wembley včetně všech rozměrů dráhy i povrchu. Stadion se jmenuje SPEEDWAY CIHELNA a leží po levé straně výpadovky na Poličku, která je v celých Svitavách značená. Pro majitele GPS je lokace na ulici HÁLKOVA 7. Důležité odbočky k dráze jsou značeny šipkami SPEEDWAY nebo FLATTRACK.
Boxy v depu budou patřit jezdcům třídy FT1 (přebor ČR); přednost mají samozřejmě naši hosté ze zahraničí. Všechny ostatní kategorie budou mít depo v těsném sousedství. Kdo chce, může v depu samozřejmě spát; k dispozici bude 220V (prodlužky si přivezte vlastní), stánek s občerstvením, udírna, klubovna, ošetřovna a samozřejmě sociálky (spartánštějšího charakteru...). Jinak v blízkém okolí jsou různé penziony, restaurace, skatepark a podobně. K dispozici bude i dílna se svářečkou a další potřebnou technikou; přímo v místě!

KATEGORIE:

Závod se vypisuje : Hlavní kategorie: Mistrovství ČR FT1 a CLASSIC + Český pohár veteránů Doplňkové závody: FTQ Sideburn Quad a Hot Rod Eliminator uskuteční se dle zájmu.

STARTOVNÉ:

Startovné je rozděleno podle tříd rozjížděk a kol) a bude se platit na místě. Kdo bude chtít trénovat už v pátek, nebo naopak v neděli po závodech, platí o 100 Kč navíc.

FT1: 400 Kč
Supermoto: 400 Kč
FTQ Sideburn Quad: 400 Kč
555 Five Laps to Glory (veteráni): 200 Kč
Hot Rod Eliminator: 200 Kč

DALŠÍ INFORMACE

můžete získat na telefonech: Vladislav OLIVA tel.: 724 871 115

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist