Poslední závod sezóny bude ve Vysokém Mýtě

Dovolujeme si pozvat všechny přátele skútrů na poslední závod skútrové sezóny. Poslední závod bude naprostá bomba, v ST racing teamu v neděli pojede Michal Drobný (KL - intermoto), Jirka Mrkývka (Bývalý jezdec WSBK), Michal Prášek (GP 125 ccm, Moto GP na divokou kartu v Brně) a Michal Filla (supersport Evropa).

Jak tedy vidíte bude tam opravdu "převipováno". Takovou koncentrací světových závodníků, by spoustu lidí rádo vidělo na českých okruzích silničních motocyklů a kluci si to při tom pojedou rozdat na skútrech. Existuje lepší pozvánka na poslední závod? Ve své třídě má bezkonkurenčně našlápnuto Honza Němec s červenou Kentoyou Sharky a startovním číslem 18 a do Mýta se chystá nebývale silná konkurence. Účast přislíbily nejlepší týmy z prestižního německého mistráku IDSM a mezi nimi dokonce i tovární Stage6 Scooter Attack Team. Z řady zahraničních účastníků můžeme jmenovat například úspěšný polský Mieloch Racing Team nebo slovenský B2L Team.
V depu bude připravena na sobotní večer párty pro všechny účastníky šampionátu včetně profesionálního DJ z klubu Roxy. Takže je postaráno i o večerní zábavu, diváci se určitě budou moci této párty zúčastnit, a zakoupit si nějaký ten drink či pivo v improvizovaném baru. Všichni zúčastnění mohou samozřejmě rozbalit stany přímo v areálu závodního okruhu.
Pokud jste si tedy vybírali závod na který pojedete, nebo jen nemáte co s načatým večerem, přijeďte se podívat do Mýta. Jestli jste třeba váhali se svým startem v seriálu, neváhejte a přijeďte si zazávodit již tento víkend, skvěle si vyzkoušíte závodní atmosféru a okusíte příval adrenalinu ve vaší krvi. Všude bude navíc panovat uvolněná atmosféra, že celý rok 2008 proběhl bez problémů, nový promotér se osvědčil a závody skútrů jsou na vzestupu. Nastupte tedy na příjemnou vlnu vzestupu, přelepte světla na skútru a přijeďte si to užít. Tak na viděnou 12. – 13.9. v Mýtě!

Informace o redaktorovi

Václav Krupička - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist