Rival Trophy: Souboj Práška s Popovem pokračuje v Třinci

Druhý díl seriálu Rival Trophy se odehraje už tuhle sobotu na třineckém okruhu Steel Ring. Dá se předpokládat, že stejně jako tomu bylo v úvodním závodu ve Vysokém Mýtě, bude se i na severovýchodě naší republiky o vítězství rozhodovat mezi obhájcem titulu Michalem Práškem a jeho novým vyzyvatelem Miroslavem Popovem. 
 

Samozřejmě že boje na Steel Ringu, kam tenhle šampionát zavítá poprvé, nebudou jen o těchto dvou pilotech - ve čtyřech kategoriích seriálu Rival Trophy se totiž očekává účast více než stovky závodníků. Ve třídě Pitbike PRO se určitě najde velké množství těch, kteří budou čekat na zaváhání téhle dominantní dvojice, případně si to s nimi rozdají „na férovku“ stejně jako to předvedl Jakub Horyna ve Vysokém Mýtě. Mezi velké favority na stupně vítězů v téhle prestižní kategorii bude patřit letošní nováček Jan Skoupý, který už dojel na třetím místě ve druhé vysokomýtské jízdě, stejně jako Zdeněk Klimeš ml., nebo Martin Mikulec, kteří figurují v průběžné tabulce ve velmi těsném sledu za stupněm vítězů.

Na „domácím hřišti“ se představí lídr kubatury Pitbike FAST Pavel Buba, jenž dokázal zvítězit hned při ve svém premiérovém závodě, a po zisku šestého místo z druhé jízdy vede tabulku o tři body před Zdenkem Stádníkem a pouze o další dva méně má bronzový Aleš Novotný. Hodně vepředu by mohli být Pavel Tesárek a Dominik Hofmann, kteří na svém kontě mají sice dvacet bodů za druhé místo, ale také nulu za nedokončený závod – pokud svoje výkony vyrovnají, budou určitě patřit k velkým aspirantům na celkové vítězství.

Skvělé boje předvedou určitě i všichni protagonisté tříd Pitbike OPEN a Pitbike Newcomers, kde nebudou chybět vedoucí jezdci, kterými jsou Martin Bauer a Luboš Jelínek. ml. Stejně jako ve všech letošních závodech, tak i na Steel Ringu se v pátek odehrají volné tréninkové jízdy a v sobotu kompletní závodní program, čítající volné tréninky, kvalifikace a dvě závodní jízdy. Svým oblíbeným jezdcům můžete přijet fandit přímo do diváckých ochozů, případně jejich souboje sledovat na kanálu Rival Trophy na YouTube, stejně jako na internetové televizi HbbTV. Ale pozor! Existuje totiž velké nebezpečí, že vás pitbikové závodění chytne a příště už budete stát na startu spolu s dalšími „rivaláky“!

Časový harmonogram

harmonogram-rival-trophy-patek-steel.pdf

harmonogram-rival-trophy-sobota-steel.pdf

Informace o redaktorovi

Martin Hakl - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 3 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
IvanDvoutakťák přispěl 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist