Maxima Racing Oils oznámila své profesionální týmy 2016

San Diego, Kalifornie – Závodní oleje Maxima jsou součástí profesionálního motokrosového mistrovství světa již od roku 1979 a rok 2016 nebude výjimkou. Maxima Racing Oils s potěšením oznamuje své technické partnerství pro nadcházející sezónu. Hned tři přední tovární týmy budou v mistrovství světa v superkrosu a motokrosu 2016 exkluzivně využívat kompletní řadu olejů, maziv a přípravků Maxima při svých bojích o titul a stupně vítězů.

AutoTrader / Monster Energy / Yamaha

Nejnovější tovární tým který se rozhodl závodit s oleji Maxima. Tým se sídlem v Huntsville v Severní Karolíně, dosud známější jako JGR MX Team, angažoval pro sezónu 2016 tři špičkové jezdce. Justin Barcia a Weston Peick budou bojovat ve třídě 450 v obou šampionátech - Monster Energy Supercross a Pro Motocross Nationals, třetím jezdcem je Phil Nicoletti, který také pojede oba šampionáty.

Monster Energy Kawasaki

Tovární tým Kawasaki Racing se spoléhá na Maximu jako dodavatele veškerých olejů, maziv a přípravků pro péči již více než deset let. V roce 2016 pojede za tovární tým Kawasaki dominantní uchazeč o titul Eli Tomac, kterého v obou sériích Monster Energy Supercross i Pro Motocross Nationals bude doplňovat Wil Hahn.

Monster Energy / Pro Circuit / Kawasaki

Šéf týmu Mitch Payton věří olejům Maxima již více než 20 let. Jeho tovární tým Kawasaki se letos vrací do bojů ve třídě 250cc Lites hned s pěti špičkovými jezdci, z nichž každý může bojovat o titul. Tento silný tým sází na Američany Tylera Bowerse, Joe Savatgyho, Adama Cianciarulu a Chrise Alldredge, ale pozadu nechce zůstat ani Švýcar Arnaud Tonus.

O značce MAXIMA

Americká společnost Maxima byla založena roku 1979, a v současnosti je předním světovým výrobcem a dodavatelem vysokovýkonných olejů, maziv a dalších přípravků vyvinutých speciálně pro motocykly a čtyřkolky. Maxima je uznávána jako jedna z nejvyhledávanějších značek závodního světa. Desetiletí aktivní účasti ve vrcholovém profesionálním závodění vedly k vývoji řady pokročilých technologií a široké škále špičkových produktů. Společnost Maxima v této tradici pokračuje a neustále hraje aktivní roli ve světě motosportu a závodění, nepřestává vyvíjet špičkové produkty pro hobby jezdce i tovární závodní týmy a mistry světa.

Podrobnější informace o olejích, mazivech a dalších přípravcích Maxima naleznete na stránkách oficiálního dovozce, firmy ASP Group s.r.o. - ZDE




TOPlist