Pozvánka na AMATER CUP v Pacově

V sobotu 5.10.2013 se pojede na známé trati v Pacově poslední, finálový závod letošního motokrosového seriálu AMATER CUP 2013. Pořadatelem je MOTOSPORT CHÝNOV.

Jak tomu v Pacově bývá zvykem, trať bude perfektně připravena. Zázemí navíc mezitím nabylo parametrů odpovídajícím závodům MS (depo, pitline, sociální zařízení, atd.) a všechny tyto záležitosti budou moci využívat i jezdci sobotního podniku.

Bude se závodit v kategoriích 50+65ccm (ti jediní budou mít zkrácenou trať o zadní pasáž), dále pak ve třídě 85ccm, Veterán 40+, Veterán 50+, ČZ, Amatér MX2, Amatér MX1 a v kategorii Licence. Na startu licenční třídy by se jako vždy měli představit i jezdci z MMČR, ohlášeni jsou i závodníci ze zahraničí.

Vzhledem k tomu, že je již konec sezóny, tak rozhodně neočekáváme žádné rekordní jezdecké návštěvy, jako tomu bylo v některých minulých ročnících. Nicméně i tak budeme myslet na případnou jízdu útěchy pro nekvalifikované jezdce.
V průběhu závodu bude přítomen profesionální fotograf Josef Štěpán se svou službou přímého tisku fotografií, a tak si každý z jezdců bude moci odnést svou tištěnou fotografii až v plakátové velikosti ihned domů. Službu přímého tisku najdete v modrém fotostanu v depu.

Občerstvení bude fungovat už od pátečního večera od osmnácté hodiny.

Přejímka jezdců bude probíhat již v pátek (18:00 - 21:00 hodin) a pak ještě v den závodu (6:30 - 9:00 hodin). Tréninky začínají v sobotu v 8:00 hodin, start závodu je pak plánován na 12:00 hodin.

Více info na www.motosportchynov.cz

Za pořadatele všechny srdečně zve
Evžen Zadražil
ředitel závodu

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)
Jan Sommer - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist