Pátý podnik MotoCare Amater Cupu v Pacově

V sobotu 2.srpna 2014 se pojede na oblíbené trati v Pacově pátý závod letošního motokrosového seriálu MotoCare Amater Cup (MAC). Pořadatelem je Motorsport Chýnov.

Trať bude jako vždy pečlivě připravena. Zázemí již od loňska nabylo parametrů odpovídajícím závodům MS (depo, pitline, sociální zařízení, atd.) a všechny tyto záležitosti budou moci využívat i jezdci sobotního podniku. Bude se závodit v kategoriích 50+65ccm (ti jediní budou mít zkrácenou trať o zadní pasáž), dále pak ve třídě 85ccm, Veterán 40+, Veterán 50+, ČZ, Amatér MX2, Amatér MX1 a v kategorii Licence OPEN. Na startu licenční třídy OPEN by se jako vždy měli představit i jezdci z MMČR, ohlášeni jsou i závodníci ze zahraničí.

V rámci příprav na ME družstev juniorů a žen (WMX), které se na této trati pojede o víkendu 23.-24. srpna 2014, využije část naší juniorské a většina dámské reprezentace závod MAC jako poslední možný trénink na této trati. Budeme myslet i na případnou jízdu útěchy pro nekvalifikované jezdce. Premiérově se v sedmileté historii tohoto seriálu pojede v Pacově i soutěž týmových družstev. Bude se hodnotit na základě výsledků jednotlivců, předem nominovaných do jednotlivých družstev.

V průběhu závodu bude přítomen profesionální fotograf Josef Štěpán se svou službou přímého tisku fotografií, a tak si každý z jezdců bude moci odnést svou tištěnou fotografii až v plakátové velikosti ihned domů. Službu přímého tisku najdete v modrém fotostanu v depu.
Občerstvení bude fungovat už od pátečního večera od 18 hodin.

Přejímka jezdců bude probíhat již v pátek (18:00-21:00 hodin) a pak ještě v den závodu (6:30 -9:00 hodin). Tréninky začínají v Pacově v sobotu v 8:00 hodin, start závodu je pak plánován na 12:45 hodin.

Více informcí najdete na webu pořadatele - ZDE

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist