Osička MX Afterparty

V sobotu 11. prosince 2010 se sjeli příznivci kvalitní zábavy a motorek na akci, kterou pořádal Osička MX Team v motobaru U Rudolfa v Benešově u Prahy.

Mezi hlavní body programu patřilo vystoupení dvou známých hudebních kapel – UDG a O5 a Radeček, které lidem pohladily bubínky svými divočejšími skladbami i pomalými baladami.

Ukradený titul zpět v rukách Jaroslava Falty

Pozvání přijala celá řada hostů, mezi kterými nechyběl ani mistr světa z roku 1974 – devětapadesátiletý jezdec Jaroslav Falta. Falta převzal dodatečně z rukou organizátorů akce a dalších hostů ohromný pohár za „ukradený titul“ mistra světa a celkový přínos motokrosovému světu. „S nápadem pozvat jednoho z velikánů českého motokrosu – Jaroslava Faltu - jsem koketoval už delší čas. Chtěl jsem této legendě dopřát ještě jednou pocit, že si svoji trofej opravdu zaslouží. A navíc mi přišlo vhodné, abych na mistra světa upozornil mladší motokrosové fanoušky, přestože ti v dnešní době vzhlížejí spíše k vlastním vzorům z posledních let,“ řekl jeden z hlavních organizátorů Jiří Jankovský. Falta přijel směrem k pódiu mezi davy návštěvníků na stylovém motocyklu ČZ. „Čízu nám zapůjčil sběratel veteránů a aktivní účastník historických závodů pan Milan Křeček, kterému patří náš velký dík,“ dodal Jankovský.
Faltovi na pódiu poblahopřáli a zatleskali, vyjma přítomných lidí v sále, také další VIP motokrosaři – v úspěšné rekonvalescenci pokračující Tomáš Bučenec, Jan Zaremba, Filip Neugebauer, Jiří Čepelák (ten bude v sezóně 2011 startovat opět za Osička MX Team), majitel týmu Delta Ervín Krajčovič a majitel týmu MoToman Josef Toman.
Pozvánku na příjemný mejdan, okořeněný dobrou hudbou, nehodil do koše ani Míla Rožec, Michal Votroubek, bratři Víťa a Martin Kuklíkovi, Filip Podmol a celá řada dalších. Většina z nich se nedokázala vyhnout řádné zpovědi Ivo Helikara, který večerem provázel. Dalším hřebem večera byl pak společný song české motokrosové špičky, jež sklízela ovace především za odvahu a zapálenost projevu.
Během netradičního večírku bylo natočeno pár hodin kamerového záznamu, který vám bude po sestříhání postupně servírovaný.

Informace o redaktorovi

Radek Lavička - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist