JKP v motokrosu – Třetí závod sezony v Klukách u Písku

Třetí podnik jihočeského KP v motokrosu bude v sobotu, 2. června hostit dnes již tradiční trať seriálu v Klukách u Písku. Závodit se bude ve třídách 85ccm (včetně 65ccm), Hobby MX1, Hobby MX2, Veterán 40+, MX1 a MX2. Aktivní pořadatel závodu MS Kluky se bude opět snažit připravit kvalitní závody.

Ve třídě 85ccm si zatím nejlépe vede Jakub Nevima z Horek nad Moravou před Rakušanem Jürgenem Lehnerem z Motosportu Chýnov. Ve třídě Hobby MX2 si zatím zcela suverénně počíná Petr Dubský z Kamikaze RT před Davidem Klimešem z týmu HR Technik. Ve třídě Hobby MX1 po dvou odjetých závodech vyčnívá Jakub Nosek z AMK Votice před Davidem Küblbeckem z Motoclubu Milevsko. V nabité třídě Veterán zatím hájí průběžné vedení Daniel Doppler z Motosportu Chýnov před letošním úspěšným nováčkem v této kategorii Janem Hůdou z Třeboně.

Ve třídě MX2 (HR Technik Cup) o průběžné vítězství v seriálu bojují zatím úspěšnější Pavel Beránek z Hradišťka, ale velice dobře si počíná také Martin Andrusiv z Velkého Ratmírova. Výborné výkony letos podává také matador Jan Cimbulka z Hrdějovic, který je průběžně třetí. V kategorii MX1 (HR Technik Cup) se letos rýsuje hlavní favorit v podobě Rudolfa Plcha z Extreme Motorsportu. O svou pozici na výsluní této prestižní třídy se však nevzdává ani o deset let starší Michal Gregor z Vrtal MX Teamu a díky vyhranému prvnímu závodu v Pacově si průběžnou třetí příčku drží Marek Sukup z HT Group RT.

Tréninky začínají v Klukách v sobotu 2.června v 7:50 hoin, závody pak ve 12:30 hodin. Závod bude moderovat zkušený Petr Kovář. Po skončení motokrosového programu bude hrát přímo na závodišti k poslechu i tanci živá hudba – od 19:00 hodin vystoupí kapela Elizabeth.

Zvláštní ustanovení závodu + harmonogram - ZU_JC_KP_Kluky_18.pdf

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist