Finále MMSR Šenkvice: Bartoš i Nedvěd "bramboroví"

Hostitelem posledního šestého kola slovenského mistráku byly 7. října Šenkvice nedaleko Pezinoku. Matador Orionu Racing - Petr Bartoš se po zranění kolene teprve rozjíždí, a tak tady se snažil hlavně vydržet až dokonce a připsat si nějaké ty body do celkové klasifikace. Nakonec se to podařilo a v cíli vždy čtvrté místo není vůbec špatné. V seriálu hlavní kubatury MX Open zaujal Bartoš solidní pátou příčku, když dvakrát nestartoval. Z titulu se raduje s velkým náskokem Marek Sukup (HT Group RT) a proslýchá se, že po konci sezony s motokrosem končí!

Také Jonáš Nedvěd (Orion RT) se po zranění kotníku dává dohromady - spoléhat se opět mohl na dobré starty, potom makal, dřel - naháněl se s těmi nejlepšími, ovšem v závěru ještě trochu chyběly síly. Po součtu bodů bral i Nedvěd v Šenkvicích čtvrtou pozici a v šampionátu je také pátý, navíc i on dva podniky vynechal. Králem této třídy se stal zaslouženě český zástupce František Smola na motocyklu TM.

MX2 Junior ovládl Josef Posluh (SVK, 711 Popper MX Team), skupinu MX Junior 125 Martin Venhoda (CZE, Motokrosovaskola.cz), ve Veteránech MX4 se po nešťastném dramatu stává mistrem Slovák Zoltán Vörös, Orioňák - Ivan Černý i přes dlouhodobý výpadek (pochroumané rameno) skončil 16., nad 50 let slaví úspěch Peter Pipich (SVK, Motoklub Medzibrod).

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
JardaKTM přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist