Soutěž o lístky na Podmol Brothers Motivation Show 2022

Libor a Filip Podmolovi pořádají karlovarský večer plný adrenalinu a vy máte možnost vyhrát lístky. V sobotu 18.6. vypukne v KV aréně bláznivá show, která leckdy popře fyzikální zákony. Machři světového kalibru budou lítat vzduchem za řídítky motorek, kol a koloběžek. Vypadá to, že FMX Mistr světa Libor Podmol protáhne pírka nejen freestylové motokrosové mašině, ale také dakarskému speciálu, na kterém úspěšně dokončil v roce 2020 nejtěžší rally závod.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Skoky na motorkách až v desetimetrové výšce, MTB, BMX, koloběžky a večer plný adrenalinu, na který se mohou těšit návštěvníci akce, která se uskuteční 18.6 v KV aréně v Karlových Varech pod názvem Podmol Brothers Motivation show 2022, kde se představí světová elita extrémních sportů (FMX, MTB, BMX, koloběžky).

"Kluci jsou špičky ve svých oborech a v Karlových Varech jsme připravili pro diváky neuvěřitelnou podívanou. Ohnivá show a extrémní triky ve výškách přes 10 metrů je jen začátek, na mém dakarovém speciálu jsem přichystal menší překvapení, ale víc už nemůžu říct, zkrátka se mají návštěvníci na co těšit" říká mistr světa ve freestyle motocrossu a hlavní pořadatel Libor Podmol
Akce startuje v 18:00, ale areál bude otevřen již od 15:30. Vstupenky lze zakoupit v síti Ticketportal nebo na místě.

Pokud chcete jedinečnou show zažít na vlastní kůži, máte dvě možnosti. Buď si lístky koupit v předprodeji nebo je vyhrát na našem portálu Motorkáři.cz. Stačí uhádnout jednoduchou tázku a mít štěstí při losování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Libor Podmol je mistr světa:
    • MotoGP
    • Freestyle motocross
    • Plochá dráha

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)




TOPlist