Prázdniny odstartuje Pilníkovo pozdní odpoledne

Už za chvíli vypukne 16. ročník letní freestylové akce pod širým nebem, kterou v Čerčanech tradičně pořádá náš špičkový FMX jezdec Petr Pilník Pilát. Adrenalinová show plná freestylových triků na motokrosových motorkách proběhne hned na začátku prázdnin, a to 2. července!

Jeden z našich nejlepších freestyle motokrosařů a tovární jezdec KTM, Petr Pilník Pilát, občas popírá fyzikální zákony a pokud tomu nevěříte, vyrazte se na vlastní oči přesvědčit 2. července do Čerčan, kde Pilník rozbalí jedinečnou FMX show. Skákat nebude pouze on, ale i spoustu dalších FMX jezdců a dojde také na freestylový potěr z FMX junior akademie, kterou Pilník vede.

Připraven je bohatý doprovodný program pro celou rodinu a velkým lákadlem je určitě letecká show borce Martina Šonky, všem dobře známého z Red Bull Air Race nebo koncert punk rockové kapely Totální nasazení. Dá se říct, že to bude totální nasazení od začátku až do konce, ostatně, jak je na každém ročníku Pilníkova pozdního odpoledne zvykem. Co také čekat od borce, který je zapsán do Guinessovy knihy rekorů, jako nejmladší člověk na světě, co skočil na motorce backflip.

Akce startuje 2. července v 15 hodin, děti do 15-ti let mají vstup zdarma a dospělí si mohou koupit vstupenky za 200,- Kč zde.

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist