VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
MartinXL650V (169) napsal 23.11.2016 v 12:57

Sefo> Pravda je, že třeba totálně zabili "vláček" na konci (ten jak do něj Zorka vtipně zanotovala "Jede-jede-mašinka" Normálně skáčou všichni jezdci kolem dokola arény. V letošním pojetí skočili, zmizeli se otočit, skočili, pak zase otočit...

Sefo (59) napsal 23.11.2016 v 12:50

Ty jo vždyť to bylo naprosto hrozný, já tam byl zadarmo a i tak to bylo hrozný...

Ba ne, zadarmo to šlo :)

To nové rozestavení ramp to totálně zabilo, navíc jezdci nebyli ani moc vidět, jelikož byli stále v útrobách arény, pak se odněkud někdo vynořil, skočil a opět zmizel...
Myslím, že na příští akci budou mít celkem problém udat listky.

Foliák (0) napsal 22.11.2016 v 09:11

Vážení,
souhlasím s články přede mnou.
Bylo to již několikáté moje FMX, ale takovou tragédii jsem ještě nezažil.
Uječená moderátorka atd.
Nejhorší snad bylo ukončení rozhovoru drsných motorkářů pozdravem "Čauky mňauky" !!!
Odešli jsme ještě před koncem.

MartinXL650V (169) napsal 21.11.2016 v 20:37+1

Už jsem to psal jednou tady, ale článek s komentáři se nějak vytratil...
//www.motorkari...p;pid=449732#k449732
... Tak ještě jednou:
Byl jsem tam, chodím pravidelně již mnoho sezon a i tentokrát to byla co se týče skákání pěkná povedená akce, Adam Jones a kluci na skútrech byli podle mě nejlepší a show, kterou předvedli jezdci nakonec přebije všechna "ale" které mě napadají... organizačně to trochu drhlo, trochu tomu "padal řemen", moderátoři byli tragičtí, nevěděli kdo skáče, co skáče, neměli přehled o dění na ploše, ale zase víme, že Macík je sexy kamioňák, major nosí velkou hvězdu a o Matějovi Česákovi jsme se dozvěděli, že nemá holku ani kluka ha ha ha, přitom spousta pravidelných návštěvníků sleduje třeba zrovna Matěje každý rok od jeho prvního skoku v aréně... no nevím, prostě mi Zorka a ten druhej týpek nesedli... termín kolidoval s FMX v Gdaňsku, takže se nemohl účastnit Petr Pilát, kterého by v PRG spousta lidí ráda viděla... armáda, no dobře, nebyla to armádní akce, ale dá to skousnout... akce musíme si pomáhat a obří dar 20tis ... no dobře... Movember a kus klipu Pokondrů... no dobře... ale nezlobte se na mě, ta zpěvačka na konci uvedená jako překvapení do odcházejícího hlediště... to už bylo trochu moc (nikomu to necpu jako nezpochybnitelnou pravdu, je to můj osobní názor, ale toho balastu je na týhle akci už skoro až dost)

Dr.X.ray (1) napsal 21.11.2016 v 20:11+1

Měl jsem na gladiátorech premiéru a i se svým osmiletým sinem si akci parádně užil. Nicméně v mnohém musím souhlasit s prvním komentářem od uživatele Mecanicos.
Že vypadne technika se může přihodit a to že kluci skákali dál, navigovaní pouze Martinem Koreněm z jedné z dopadových ramp, za to klobouk dolů.
Jedním dechem ale přidávám souhlas s tím, že moderátorsky akce nebyla zrovna dvakrát zvládnutá. Keců tam bylo nesmyslně moc, včetně militantních keců navazujících na ono vystoupení elitní jednotky armády.
Snad se pořadatelé poučí a po příští ročníky zvolí lepší a erudovanější moderátory a taky FMX aktivizám příznačnější doprovodný program.
Nic proti Movembru, Zdendovi Pohlreichovi, nebo armádě...
...ale jako fanoušci bychom ocenili úplně jiné věci.

Mecanicos (35) napsal 21.11.2016 v 19:15+3

Fotky v galerii samozřejmě moc pěkný, avšak akce samotná byla dost nenačasovaná a zbytečně moc upovídaná a protkaná nesmysly strašící mé děti. A teď trochu rozvedu... 1)Nenačasovaná, tzn. že my všichni v hledišti jsme byli svědky totálního chaosu v podobě vyjíždějících jezdců, kteří v zájmu své bezpečnosti vyslali na jednu z ramp Martina Koreňě aby dával ručně signalizaci o výjezdu z útrob O2 arény. Být jezdcem, tak bych se bál o svůj život, respektive aby mě jiný jezdec nesestřelil ve vzduchu. 2)Upovídaná, tzn. že moderátoři Evropy 2 udělali z rádio vysílání live vysílání... Pořád se jen mlelo a při skocích se uváděla zcela jiná jména jezdců. Pro Zorku Hejdovou byl každý skok krásný, vysoký a úžasný... Takže chvílema i davy v hledišti včetně mě a mých dětí dávali ruku před pusu kvůli zívání... 3)Nesmysly, přímo myšleno show v podobě armády naší republiky... Šaškárna co vystrašila mé děti byť fiktivní střelbou. "Zastřelení" vojáci padlí na zem dostali ještě dodatečně cca 20 dávek do ležícího těla nezávisle od dalších těžkooděnců. V reálu by asi z těla zbylo jen rozstřílené torzo. Děti se bály a ptali se mě, jestli je válka...?!!! Takže kluky na motorkách "palcuju" nahoru za jejich výkony a odvahu, ovšem organizaci, moderátory a vojáky za cenu kterou stál lístek jsem si rozhodně nepředstavoval. Předchozí ročníky byly mnohem lepší.




TOPlist