MČR v motoskijöringu vrcholí posledními dvěma závody

O víkendu jsou na programu další dva závody Mistrovství České republiky v motoskijöringu „ORION – SHIVA KTM Cup 2015“. Termíny jednotlivých podniků jsou rozděleny na dva dny. V sobotu 14.února se závodí v Martinicích v Krkonoších a v neděli 15.února vše vyvrcholí v Dobřanech v Orlických horách. Součástí obou závodů je rovněž Orlický pohár a pořadatelé také chystají různé doplňkové akce.

Loňští mistři Mohaupt s Hotovým, kteří v roce 2014 získali mistrovský titul právě na martinické trati, přijedou na závody v roli největších favoritů. Vždyť oba letošní závody vyhráli. Ale vzhledem k vyrovnanosti motoskijöringu můžeme předpokládat, že se také ostatní jezdci budou snažit o jejich sesazení z první pozice průběžného pořadí MČR. Diváci můžou očekávat také zajímavé boje v Orlickém poháru, kde jsou na čele dokonce tři dvojice se stejným počtem bodů!!! V Martinicích pilně připravují i další akce pro diváky a to zabijačkové hody, které budou ve velkém vytápěném stanu. Dále připravují různé atrakce pro děti a předváděcí akce pro dospělé.

V neděli 15.února letošní seriál motoskijöringu vyvrcholí kláním na trati v Dobřanech v Orlických horách. Tam už se definitivně rozhodne o mistru České republiky a rovněž o vítězi Orlického poháru. Zdejší rychlá trať, postavená v autokrosovém areálu „U hradu“, přivítá mistrovský motoskijöring už počtrnácté. Také zde se diváci můžou těšit jak na již tradičně perfektně připravenou trať, tak na kvalitní občerstvení v „Dřeváku“ spolu s dalším zajímavým programem.

Na konci dobřanského závodu budou vyhlášeni nejen nejlepší jezdci závodu, ale proběhne také slavnostní vyhodnocení seriálu MČR v motoskijöringu „ORION – SHIVA KTM Cup 2015“. Nejlepší dvojice budou dekorovány poháry a dalšími věcnými cenami. Totéž platí i v případě seriálu Orlického poháru v motoskijöringu.

- Sobota, 14.února 2015 - Martinice v Krkonoších
- Neděle, 15.února 2015 - Dobřany v Orlických horách

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist