Technika dává týmu zabrat

V pořadí druhý závod ve španělském Bellpuigu začal pro tým Delta víc než dobře. Ve třídě MX1 se Pepovi Dobešovi podařilo v kvalifikacích dojet na šestnáctém místě.

V pořadí druhý závod ve španělském Bellpuigu začal pro tým Delta víc než dobře. Ve třídě MX1 se Pepovi Dobešovi podařilo v kvalifikacích dojet na šestnáctém místě a po startu první rozjížďky se objevil v první desítce, konkrétně na osmém místě. Po famózním startu a vynikajícím začátku měl ale nešťastnou kolizi v zatáčce a po pádu si vykloubil rameno, které znamenalo konec nadějím. Ani z výsledků ve třídě MX2 nemohl mít manažer Ervín Krajčovič radost. Itala Pellegriniho totiž v kvalifikacích zradil motor jeho Suzuki a pro italského závodníka závod skončil dřív než začal.
Co se týče zdravotního stavu Pepy Dobeše, jeho rameno se již dostalo do péče lékařů mnichovské kliniky a na start by se měl postavit v červencovém závodu v Lokti. O hodně dřív se ale snad podaří týmu vyřešit technické problémy, které se objevily hlavně u motorů dvěstěpadesátek.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist