Petr Polák o britské GP, ohlasy dalších jezdců

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
sirr (55) napsal 04.03.2022 v 07:32

Osobně mě překvapil malý počet jezdců!, jestli to bylo tím že se GP posunula o týden? Nebo je to tak drahá záležitost? Proč neje např. Lapuči na Fanticu 2T v GP?
V MX2 pouze 25
V MX1 pouze 23? na prvním závodě GP koukat na poloviční startovní žebřík?
I těch diváků, prej 34tis diváků mi podél tratě teda tolik lidí nepřišlo...
Jak píše Georgio88, Petrovi Polákovi moc fandím, ale dle časů/kolo, v qvaldě 20čas a dojet 18 z 25 startujících........nevidím žádný velký progres a zlepšení.
Trať je to nádherná, velice rychlá a dlouhá - opravdová stará škola motokrosu, která se už tolik nevidí...
Trať byla teda hodně kolejnata....dost se padalo ve velkých rychlostech, hlavně v EMX 125, kde si smůlu vybral Víťa Marku, a Julek Mikula zalít v druhý jízdě 8flek
Jinak hodně úspěchů v dalším závodě

Georgio88 (1219) napsal 01.03.2022 v 18:57+1

Rád bych nebyl pesimistou, ale Petr Polák v mých očích má nulovej progres už od doby, co odešel z Digy. Ztrácet pořád 5 vteřin na prvního kolo je prostě moc... Ikdyž odjede jízdu bez pádu a žádné větší chyby, tak to prostě na stavění slavobrány není.

Navíc loni se ukázalo, že Wágič i Pedro z našeho mistráku mají tempo na jedno kolo v podstatě totožný, ale nutno uznat, že Petr je konzistentnější jezdec než oba zmiňovaní, ovšem je taky o 2 roky starší... Nechci, aby to vyznělo zle, ale aspoň ta patnáctka by byl pokrok, ale ta je pořád daleko.




TOPlist