GP ČR – Pole position má Cairoli s Covingtonem

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
Kubassi-88 (279) napsal 22.07.2018 v 23:13+1

V Lokti říkal Kovář ze do ameriky má letět Michek Kovář a Krč/Polák..

Georgio88 (1219) napsal 22.07.2018 v 19:52

Body po dnešku jsou doma a to se počítá.

Nutno uznat, že v posledních letech po odchodech Roczena, Musquina, Gajsera a Herlingse je MX2 bez tzv. rozdílových jezdců. Jonass a Prado jsou rychlý, ale nedokážou tak jako výše jmenovaní zajet na bednu po startu z posledního fleku... Proto si myslím, že by bylo záhodno kdyby Krč a Polák byly taky pravidelnými jezdci, jako je Šikyňa, u kterýho se asi všechno sešlo, že dal super 14. a 11. místo. Šance na body je poměrně reálná.

Někteří zdejší chytrolíňi mého ražení budou tvrdit, že Polák na to nemá, ale kdyby to v druhé jízdě neposlal k zemi a neztratil tak 20 vteřin, tak by byl cca 19.-20. Ano, Václav Kovář byl největší juniorskej talent za posledních 10 let, co jsme měli, bohužel nikoho takovýho, kdo by jezdil pravidelně na MS juniorů bednu (tehdy Kovář proháněl jednoho neznámého Briana Bogerse, kterej teď "jezdí" za HRC) nemáme a dlouho mít nemusíme, ale Petr Polák je to nej, co máme, a s tím se musí pracovat.

Jinak naši v EMX65 a EMX85 si zaslouží pochvalu, že jsme nejen v obou kategoriích měli jezdce (85-ky nám ucházely poslední dva roky pokud se nepletu), ale zároveň z obou tříd máme jezdce v TOP8!!!

V MXGP je bohužel znát, že špička se nám každý rok posouvá dál a dál s tím, jak přichází 23-letí z MX2...

Neví někdo jezdtli naši letos letí na MXoN do Red Budu do USA? Docela by se mi zamlouvala sestava MX1-Kovář MX2-Krč OPEN-Polák/Michek... Otázka je pak, jestli letos pan Buksa svoje koně na MXoN, pak by to asi muselo být Kovář-Polák-Sukup...




TOPlist